miércoles, 3 de febrero de 2010

PARTIT EN DOS!


03/02/10.

TREMP.

Després del dia d'ahir, en que vaig tornar a gaudir del ambient exterior, avui he continuat acumulant hores de treball de base a baixa intensitat, ja que demà, m'espera un test de camp al velòdrom de BCN.

Avui, he partit la sessió en dos parts: al matí, he compartit ruta amb els meus companys David, Toni Canals i Drudis i per la tarda, he sortit en solitari amb la BTT per completar el dia.

Al matí, estant molt ben acompanyat, hem anat direcció a Pessonada, on el David realitzaria el seu test de camp particular, amb excel·lents resultats, mentre que jo, enlloc de pujar, m'he dedicat a rodar de Pobla a Aramunt, amb terreny sense desnivell.He rodat a un ritme cómode, sense massa bones sensacions, degut al aire gèlid que bufava, que tot i el Sol que feia, ha refredat moltíssim l'ambient. Ja de tornada, he decidit que em quedaria a casa, per tal d'evitar agafar fred. Unes plàcides 2h15', 58km a 158w i 111px'/mitja.

Ja per la tarda, he sortit a les 15:30, però aquest cop amb la BTT, portant un ritme molt més alegre que al matí, í és que les sensacions amb 5ºC de més, han cambiat totalment!He disfrutat de veritat, mentre que al matí, no he tingut aquesta sensació ni de lluny...com m'agrada la calor!!

He arribat a casa, que ja gairebé era fosc, complint amb 2h13', 42km, a 118px'/mitja, acumulant 1.200m desnivell entre matí-tarda.Demà tocarà aixecar-se aviat!

2 comentarios:

JOSEP BETALU dijo...

com que entrenant dos cops al dia eh¡¡¡ jo sóc d'entrenar una i bona, pot ser perque no tinc més temps. Quina putada entrenar amb fred, aquí el valor mínim són 10º i ja em toca els ....

Marc Vilanova Marsà dijo...

Lo del fred és lo q ptjor porto de veritat...amb el q m'agrada el bon temps i la calor!en aquest sentit, teniu sort, però per altra banda, teniu molt i molt de vent també...així q estem empatats!