martes, 23 de febrero de 2010

SERIES PUJANT!

23/02/10.
TREMP.
Després del pestós dia d'ahir, avui no estava disposat a passar-ho lo malament que ho vaig passar ahir.He mirat el meteo.cat infinites vegades, i veient que donaven aigua pel Pallars, estava a punt d'agafar el cotxe per anar a Balaguer, on almenys no donaven aigua.A l'hora de la veritat, la climatologia ha aguantat i he pogut gaudir del Sol i tot, sense moure'm de casa.
En aquesta setmana de regeneració, tinc programats dos dies intensos de qualitat abans d'afrontar la primera cita oficial del any, el GP Inauguració de l'Hospitalet.Doncs el primer dia de qualitat era avui, i he acabat molt satisfet amb la sessió realitzada.
Després d'escalfar 1h a bon ritme, m'he dirigit a Santa Engràcia, el lloc escollit per fer les séries en pujada, que han inclós canvis de ritme a gairebé la màxima intensitat.
He fet un total de 4 pujades de 10' alternant les intensitats, primer pujant a umbral i després canviant el ritme, acabant els 40' totals amb bons registres, tot i que patint en la part final de la pujada.He sumat 40' a 175px' i amb gairebé 410 watts.Encara falta "punch", però poc a poc arribarà...
Un cop fet el treball específic i gaudint del bon temps que feia, he acabat d'exprimir-me en l'hora i quaranta minuts restants d'entrenament, en que he rodat fins a Isona sempre apretant i amb molt bones sensacions, sense defallir en cap moment.
He acabat amb : 4h07'-113km-228w-140px'-2.000m desnivell-86RPM.
Demà visita al massatgista acompanyat d'una tranquila sessió de recuperació.

3 comentarios:

JOSEP BETALÚ dijo...

avui pareix que tots em fet series pujant, es realment on es guanya.
Que inagures bé a l'Hospitalet

dedoctor.blogspot.com dijo...

Sempre sèries pujant, a veure quan les fas baixant que t'acompanyarem!
Avui ni me n'he enterat de la sortida... un dia mes a la saca!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Josep,et desitjo el mateix per al Open España! a rebentar-los a tots!

David, alguna serieta baixant amb la BTT no em vindria malament...
A mi la sortida tmb m'ha passat volant, a veure si podem veure el Sol com avui a partir d'ara!