domingo, 14 de febrero de 2010

ACUMULANT TOT I EL FRED!

Els companys d'avui a dalt a Montcortés.


14/02/10.

TREMP.

Després de la breu cursa d'ahir, avui estava totalment preparat per afrontar un dia llarg de fons, tot i llevar-me amb -6ºC a les 09:30 matí.A les 10h30, hem quedat amb el David R i el Jose Santos per anar en recerca del J Drudis.

Un cop allà, hem anat a pujar Montcortés, 5km al 5'5% de desnivell, on he pujat amb molt bones sensacions, trobant-me amb força i amb molta alegria en el pedaleig.Després de trobar-nos amb la grupeta de Pobla i fer alguna foto, baixada i tornada cap a Tremp, passant bastant de fred en el descens. Hem fet la volta als Masos de Llimiana, i un cop a Cellers, Drudis i jo, hem augmentat el ritme, ja que com passa sempre, quan ens unim una grupeta gran, tendim a relaxar-nos i en conseqüència a no entrenar amb qualitat. Després de varies setmanes, hem pogut compartir kmts de nou amb Xavi Boneta, amb el qual rodarem de nou el dimecres vinent.

He rodat a bon ritme juntament amb el Drudis i el David fins a falta de 1h-1h30', en que m'he despedit d'ells i he seguit en solitari, per acabar els últims 30' de sessió amb un pajarón monumental que unit al vent de cara, m'ha fet patir de valent en el tram final del recorregut venint de Pobla.I és que al esmorzar tant tard, m'he hagut de contenir en la ingesta de calories, ja que sinó després, el malestar gastrointestinal, l'arrossegues durant tot l'entrenament, i això al final ho he acabat pagant...La part positiva és que poc a poc, segueixo restant grams de pes.

* He acabat amb 5h25m-158km-206w-1.600m desn-85RPM, sense RC,ja que avui no m'ha funcionat en tot el dia...

2 comentarios:

dedoctor.blogspot.com dijo...

Portes dos dies de molt relax... a veure si espaviles!
Demà?

Marc Vilanova Marsà dijo...

Demà dimecres, plogui, faci fred... sortim a tope!