jueves, 11 de febrero de 2010

AIRE POLAR!




11/02/10.

TREMP.


Després del dia de qualitat d'ahir, apretant als ports que vàrem pujar, avui donava continuïtat al bloc de treball planificat, però amb la incògnita de si seria capaç de complir-ho, i no per falta de força, ni cansament acumulat, sinó per la onada de fred polar que ens ha arribat...

Hem quedat amb David a les 10h30, després de dubtar a causa de les ràfagues de vent que feia avui.Ens hem decidit i hem rodat amb paral·lel pels voltants de Tremp mantenint una agradable i interessant conversa, en un d'aquells dies que si surts en solitari, als 30' dones la volta i tornes cap a casa.Doncs no ha estat així, ja que hem rodat junts durant 3h30', sempre repetint la ruta, ja que el temps cap a la zona pirinenca encara era pitjor...

Un cop ens hem separat, jo he seguit direcció a la Pobla, on ens hem trobat amb l'Albert Sànchez, rodant junts fins a Gerri, i després tornant direcció cap a Tremp.Hem compartit un hora de ruta, amb un fred exagerat, i un cop ens hem separat, he acabat la sessió amb solitari rodant fins a Tremp.Ha estat un dia en els quals li has de posar dos collons si vols fer la feina, perque sinó és impossible!
He rodat de menys a més, començant les 2h30m inicials a 180w/mitja i fent les 2h30' restants a 220w/mitja, amb unes sensacions boníssimes i acabant súper sencer i amb molta força, tot i no haver menjat res en tota la ruta.I és que amb el fred d'avui, no tens ganes ni de menjar, ni de beure ni de res!!
Un cop he arribat a casa, els dits dels peus morats, les mans congelades, destemplat.... avui certament, ha estat el dia que ho he passat més malament de l'any, però ho he soportat!Avui, estic més satisfet que mai de la sessió que he completat, i no és per menys després de veure el fred i l'aire que feia....i tenir-ho de soportar durant 5 eternes hores!

*He acabat amb 5h02m-141km-200w-117px'-1415m desn.


PD: Avui sense el meu company David, no hagués rodat ni 1 hora, i sense el meu company Albert, tampoc hagués complert amb les 5h previstes, així que MOLTES GRÀCIES ALS 2!Les fotos de dalt van per ells!

5 comentarios:

Daniel Lopez dijo...

Marc vaya, vaya... menuda tunda de frío no... seguro que aun estas con el frío en el cuerpo jejejeje...

Hace días estuve por esas carreteras, fui a ver la Pirena, vaya sitios que tienes para dar pedales, espectaculares...

Marc Vilanova Marsà dijo...

Dani, del dia de hoy no guardare un grato recuerdo, eso te lo aseguro!
Ver la Pirena debe ser espectacular, no? Los sitios q tenemos aquí, són muy bonitos si, però en verano!
Espero verte pronto!
Cuidate mucho!

dedoctor.blogspot.com dijo...

Marc,
el sentiment de companyia ha estat compartit. Avui l'un sense l'altre no haguéssim fet gran cosa. VAlgui per dies futurs en les mateixes circumstàncies!

El Sanchez dijo...

mestree!!
deu meu quin fred varem passar ahir eee!! ara actualitzo el meu blog que ahir no vaig poder!! ens veïem dema a Tarragona ee!! q no plourà amos raro seria..!!t'espero a canonja ee! per cert!! merci per fer-me companyi ahir ee!! jeje!!
Cuidat crak!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

David, estic amb tú, que serveixi de precedent per altres dies iguals!
David, ens veiem diumenge!
Albert, ens veurem demà dissabte a la canonja!I le gràcies te les dóno jo a tú per fer-me companyia,jeje!
Fins demà crack!