domingo, 7 de febrero de 2010

PRIMERS APRETONS AMB DESNIVELL!

La "grupeta pallaresa", com hem disfrutat avui eh!!


07/02/10.
TREMP.

Avui, és un d'aquells dies que quan un arriba a casa, se sent realment orgullós i satisfet de lo que ha fet, i és que després del tute d'avui, no és per menys!



A les 11h he sortit, per trobar-me en breu amb la "grupeta pallaresa", avui composta per Toni Canals, J.Santos, J.Drudis i David Riba.Avui, hi havia ganes de desnivell, o sigui de fer els primers ports de muntanya consecutius, i després de fer la proposta de fer la volta per Tòrrec, ens hem llençat cap a direcció Sant Salvador, on hem pujat pel primer port del dia, el Coll de Comiols. La mentalitat atacant de Drudis, no s'ha fet esperar, i ja a les primeres rampes ja estava canviant el ritme, amb el Toni i Santos al darrera, jo per la meva part, he pujat a ritme sostingut tota l'estona, evitant canvis de ritme, juntament amb el David. Un cop a dalt, el Toni i el Santos, ens han abandonat, tornant cap a Tremp, mentre que nosaltres hem baixat direcció Artesa de Segre, on al trencall de Tòrrec ens hem desviat, per agafar una carretera d'aquelles trenca-cames de veritat, ja que ens hem trobat amb rampes de fins el 12-13% en alguns punts. Allà, ja he marcat un ritme serio,en ple "pique" amb el Drudis, fins que les cames li han dit prou, allà he seguit en solitari fins a Vilanova de Meià, amb ell i David a pocs metres meus.Al poble de Josep Luz, hem parat per afrontar el últim port del dia, el de Vilanova de Meià, on la guerra amb Drudis continuaria... Són 10km al 5'5% de pendent, amb carretera molt rugosa, l'hem pujat a ritme sostingut, fins a arribar al cim d'Hostal Roig on ens hem reagrupat.

El poble de Luz, Vilanova de Meià.

La ruta de Tòrrec, són 95km on acumules la friolera de 1.900m de desnivell, una ruta excel·lent en quant a duresa! La tornada l'hem feta pels Masos de Llimiana, sempre amb un ritme alegre i continuat, per anar a Tremp i després acompanyar al J.Drudis a Pobla.Josep, et vec molt bé, però també molt impulsiu! La tornada de Pobla a Tremp amb el David, on ell amb més de 5h a les cames i més de 200w ha finalitzat una excel·lent sessió, mentre que jo he seguit rodant per arribar a les ansiades 6h de ruta. He arribat fins a Sant Romà d'Abella, on he emplenat el bido per segon cop en tot el dia, i he tornat cap a casa a bon ritme, però ja amb dolor de cervicals e incomoditat.He arribat a casa gairebé a les 18h, amb una gran satisfacció per la sessió completada.A casa, m'esperava un plat de paella d'arròs deliciós, me l'he menjat com si fes dies que no hagués menjat res!!

* He acabat amb 6h03' efectives, 168km-203w-137px'-2.700m desnivell.
PD:Espero que la fabulosa meteorologia de la qual hem gaudit avui, la poguem gaudir més sovint a partir d'ara!



4 comentarios:

Unknown dijo...

estàs loco 6 hores???Nosaltres hem fet dos hores de cursa i després dos hores suaus...ja en teniem prou!Demà han donat pluja!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Marc, felicitats per la cursa d'avui!M'he alegrat molt de que t'hagi anat bé i més després dels 2 dies q portaves!
Ens veiem aviat!

dedoctor.blogspot.com dijo...

Marc,
bon entreno... a les 21h que t'escric això penso que demà estaré cruixit, la qual cosa indica que tocarà recuperacióp per co...!
Aquesta setmana si ens acompanya el temps, la cosa promet!

Marc Vilanova Marsà dijo...

David, demà em fa la impressió q tmb estare cruixit, però dema i passat el temps ens deixara descansar!
La setmana vinent, promet i molt i més si ens ajuntem els q ens hem ajuntat avui!COM HE DISFRUTAT!!!