jueves, 25 de febrero de 2010

DIMECRES I DIJOUS.

24/02/10.
TREMP.

Després del dia de qualitat del dia anterior, m'apeteixia tornar a rodar sobre el fang i la terra amb la BTT, i després de quedar amb l'amic David R. vam sortir a rodar amb molta calma en direcció Tendrui i Sant Adrià, per pujar per les vinyes de St Miquel i baixar per la cara de la Renault.Tot i el exigent dia de séries del dia anterior, no vaig notar gens de fatiga i vaig rodar molt cómode i disfrutant en tot moment dels paisatges i de la grata companyia!Vam fer un total de 2h04'-29km-91px'.

A la tarda, sessió de massatge relaxant a Pobla, el primer massatge del any, sortint molt i molt relaxat! Al vespre, vaig fer un hora de rodillos amb molta calma, per demà no sortir amb les cames "atontades", ja que demà és repeteix el dia de qualitat.

25/02/10.
El dia de calma d'ahir, res a tingut a veure amb el d'avui, tret en una cosa: la sensació de disfrutar al màxim ha estat igual o més aguditzada que ahir, que ja va ser gran! Avui, desde el minut-1 fins al final, ja he anat a ritme exigent, acompanyat dels meus inseparables col·legues, David i Drudis. El primer tram de ruta fins dalt el port d'Ager, he portat el ritme, i un cop començava la pujada, he fet els meus tres blocs de treball consistents en canvis de ritme amb poca recuperació entre ells. Les sensacions han estat bones, i els piques entre nosaltres al port també! He arribat a dalt el port, amb 1h40' de sessió i 261w/mitja! Hem pujat tots tres, amb el millor registre de tot l'any el port d'Ager.Com hem disfrutat!
Després, baixada i cap al alt de Fontllonga, on els piques entre nosaltres han continuat, amb un Drudis espectacular, que no sé quantes vegades ha arrancat pujant el port i no ha defallit en cap moment! David, sempre portant un ritme de menys a més per acabar de manera excel·lent!
Tot i haver fet la feina prevista, a Fontllonga, he continuat forçant, no de la manera que he fet a Ager, però no per fata de ganes, sinó per falta de forçes, ja que muscularment, m'he notat "tocat" en la última fase d'entrenament, segurament, degut al massatge d'ahir.
La última fase d'entrenament, amb canvis de ritme entre David i Drudis, ha estat de portar un ritme sostingut alt, acabant la sessió molt content per la feina feta!
*He acabat amb 4h04'-123'5km-240w-137px'-1.700m desn.






2 comentarios:

Marc dijo...

has vist el blog del josé antonio?Que parle de la substitució del Santi?Que cabrons, no entenc res.

Marc Vilanova Marsà dijo...

Marc, pues me'n acabo d'assabentar a través de tú...ja he mirat el blog del josé.Realment, no dóno crèdit a aquesta decisió, que els que realment anem a la pista i coneixem al Santi, la trobem totalment injustificable.Veurem que és el que passa...