sábado, 31 de octubre de 2009

SEGUINT EL PLÀ PREVIST...


Les meves noves Northwave, són comodíssimes!



31/10/09.

TREMP.


Avui, després del catarro que arrossego desde abans d'ahir, pensava que el cos no estaria recuperat per fer el dia de qualitat que tocava, i amb aquestes he sortit, a veure quines sensacions tenia... Un cop he sortit, ja tenia assumit que no faria les séries llargues de pujada que estaven previstes per avui, però el cos ha anat responent i jo m'he anat animant cada cop més, decidint pujar el coll de Comiols per la vessant de Sant Salvador de Toló, més llarga i menys dura. Com que em trobava bastant recuperat, he pujat els 13km a un ritme bastant animat, però sempre estant en zona de treball aèrobica alta. He arribat al cim, empapat de suor, cosa que m'ha sentat genial!

Després, baixada ben tapat, tornant cap a Tremp a molt bon ritme, i de Tremp fins a Salàs, mantenint el bon ritme.Ja a Salàs, mitja volta per arribar a peu del Coll de Montllobar amb 3 hores de sessió, fent una pujada apretant desde baix fins a dalt al cim, on he arribat a 191px'.Tot i l'esforç extra de dalt, he pujat a un ritme alt però sostingut, marcant un temps de 32'22s desde algo més endavant de la font de Palau, avui marcant el temps d'un lloc diferent.

He acabat molt satisfet amb el dia que he completat, sobretot per com em trobava el dia abans.Espero que no em passi factura ara...

* Total de 4h, 118km, 137px' i 233 watts amb 1.800m desnivell.Demà volta al Boumort amb BTT, així qui es vulgui apuntar ja ho sap!Bon cap de setmana!

3 comentarios:

dedoctor.blogspot.com dijo...

Disfruta de la volta... és una llàstima que no t'hi pugui acompanyar... ja em traure el cuquet al llarg de la setmana.
Desitjo que el ciclista estigui a l'alçada de les Norwave, ja veurem!

Sergi Escobar dijo...

Quan torni de Manchester pujo un dia i fem una sortidetat de 3 horetes +o- amb btt que tinc ganes d´agafar-la.
P.D: entrena fort Marc peró no oblides que és molt important descansar i assimilar, que si te passes despres costa molt recuperar.

dewwww

Marc Vilanova Marsà dijo...

David, la volta ha anat genial compartint ruta amb Sopi i Javi Fontelles.La setmana q ve ja farem algo ja!

Sergi, ja saps que quan vulguis fem una ruta per aquí dalt, de varietat no en faltara, segur!
Aquesta setmana vinent, em prendre el dilluns i el dimarts de plena recuperació, tant per assimilar com per recuperar el refredat que porto.Gràcies pel consell i per l'avís! Estem en contacte!