lunes, 2 de noviembre de 2009

VOLTA BOUMORT EN BTT.


01/11/09.

TREMP.

Després del dia de qualitat del dissabte amb ruta, el diumenge estava programat una ruta llarga en BTT, tot i que jo encara arrossegava el refredat. Vam quedar amb Sopi de fer la volta a la serra del Boumort juntament amb Javi Fontelles.

Així, a les 09.15 dl diumenge, vam sortir amb molta boira en direcció cap a Suterranya, ja que la volta la vàrem fer al inrevés. De Suterranya cap a Orcau, després a Basturs i Sant Roma d'Abella passant per llocs per on passava la Trempedalada, jo encara no hi havia passat mai i em va agradar molt! Després ja ens vam encarar cap a Bóixols, passant pel costat d'Abella.A Bóixols després de fer el primer tram llarg de pujada, vam parar a buscar aigua, ja que anavem justets.Portavem sobre les 3 hores de ruta. Després d'agafar aigua, un tram per carretera i agafem un desvio a mà esquerra que ens farà agafar la pista per arribar a dalt a la serra del Boumort, però primer haurem de passar el coll de Llivia. Un cop hem coronat a dalt de tot, cota 2.000, fem una parada al costat d'un refugi, on menjarem algo.(entrepans, i panellets de la mare del Sopi!bon avituallament eh!) Ens tapem bé, perquè la baixada és llarga i l'aire que bufa es fresquet, així que enfilem el descens per bona pista a tota metxa! En un tres i no res, arribem a Hortoneda, i d'allà baixada en carretera fins a Pobla. De Pobla a Aramunt també per carretera, per encarar l'últim tram de la ruta, el tram que passa per la font de la"O".Arribem a la Plaça de la Creu a les 16h50 tarda, en una ruta molt molt guapa que he disfrutat al màxim gràcies a la companyia del Sopi i de Javier.Espero que repetim aviat!
PD: el proper dia ja m'esmerare una mica més amb la crònica que avui és algo sosa....

* Un total de 6h50m, 6h20 efectives per fer 101km a 118px' i 2.600m desnivell.Dilluns i dimarts per recuperar el refredat.

5 comentarios:

Daniel Lopez dijo...

Marc la foto y el sitio debe de ser espectacular no???
Disfrutalos...
YYYY vaya zapatillas que te has agenciado...

Marc Vilanova Marsà dijo...

Dani, de verdad q el sitio és espectacular! si un dia andas cerca de aquí, ya sabes!
Las zapatillas necessitaban un cambio urgente! Cuidate mucho!

ambpala dijo...

EPA BESTIA!!pel que fa el tema de recuperar-te dia dia..."m'han comentat" que hi ha una farmacia a Encamp, molt freqüentada per valverde, purito, luis leon and company i que tenen a la paret penjat un mallot firmat de Vanderbruke; que s3egurament tenen el que necesites!!

Miquel dijo...

A mi em sembla que no hi ha res millor per recuperar-se com els macarrons de la mama.

ànims Marc amb els entrenaments.

La foto és Boumort? és xulíssima!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Xavi,tot això no fa falta solament una dietètica normal i corrent... i no fa falta més.Ens veiem aviat crack!
Miquel,jo ho canviaria per una bona paella de la mama,jeje!
La foto és baixant del Boumort, Abella de la Conca, una ruta molt i molt bonica! aixi q quan estiguis lliure si vols pujar, ja ho saps!
Fns aviat companys!