martes, 20 de octubre de 2009

Recuperació OBLIGADA!

Tram pel qual vam passar ahir amb la BTT, just abans de la Gravera.


Direcció Barranc de Riucós.

20/10/09.


TREMP.


Després de la disputa de la TransMontsec el diumenge, el dilluns i avui dimarts, el cos em demanava amb urgència, calma, molta calma! Curiosament, la fatiga del diumenge no em va venir l'endemà dilluns, sinó que ha vingut al cap de dos dies...avui estava fet pols després de dinar. He fet una migdiada de més de 2 hores que m'han anat fabulosament!

En quant a entrenaments, ahir dilluns, vam compartir una de les sortides amb menys velocitat i amb més tranquil·litat que mai he fet, durant 1h30m vam rodar amb la BTT pels voltants de Tremp i el David va aprofitar per ensenyar-me algun tram de trialera que hi havia.Vaig disfrutar molt de la passejada.

Ja avui, dia molt lleig, sensació de fred i de estar incómode tota la sortida, excepte el tram final que he decidit apretar una mica per tal de treure'm el fred del cos.Aquests dies de recuperació a poc ritme tenen l'inconvenient que si fa fred, et quedes gelat tota la sortida i el cos mai entra en calor. He acabat amb 2h20m i 65km a 104px' i 162 watts/mitja.

Per acabar, un cop he acabat d'estudiar, he tornat a anar al gym, on he fet spinning durant 45minuts a 119px'.En total 3hores de ciclisme. Demà, ja veurem com ho fem perquè el temps sembla que no acompanyarà gaire...

Per acabar vull agraïr a tots el suport que em doneu cada dia a través del blog, MOLTES GRÀCIES AMICS!

2 comentarios:

Carlos dijo...

Ahhhh!!!! però tu també descanses.......!!!!!!!!!!!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

jejej! i tu q et pensaves! he fet entreno de qualitat aqsts 2 ultims dies... realment són els millors dies de tots!