viernes, 18 de septiembre de 2009

TOT I LA PLUJA,ACTIVITAT!

TREMP.

18/09/09.


Després de molts dies sense compartir carretera plegats, avui ha estat el dia de tornar-hi! En un dia molt negre pel que fa a climatologia el Xavi B. i jo ens hem arriscat anant cap a la zona de Pobla.Als túnels de la Figuereta he rebentat la roda trasera els que ens ha fet perdre algo de temps i mullar-nos una mica més del compte. Tot i mullar-me, he disfrutat molt rodant sota la pluja, amb moltes ganes, però he decidit quedar-me a casa veient que les temperatures anaven a la baixa.En total he acabat amb 1h30m, 41km, 155 watts i 128ppm. Al Xavi li desitjo molta sort desde aquí, ja que demà té una triatló a Tossa de Mar.Així que demà a tope!!!
Ja a última hora de la tarde, allà a les 19h, he compartit caminata i xerrada amb el meu amic de tota la vida, J.Bolado, per estar disfrutant en total de 1h40m de tot plegat: paisatges, xerrada, clima,etc. Hem anat a l'ermita de Sant Sebastià disfrutant de les vistes que ens ofereix de tot el Pallars Jussà.Així que, tot i el mal temps d'avui encara he estat actiu i disfrutant del que més m'agarada: la natura i la muntanya!
Fins aviat!
PD: També vull desitjar molta sort al David Riba que demà té cursa de BTT al Pont de Suert.


Us deixo amb vistes del Pallars Jussà, però desde un altra cima: Sant Corneli.

4 comentarios:

Miquel dijo...

Jan ;) et veig molt recuperat de moral, a seguir així.

Demà hi ha cursa a Fraga, són 80km bastant plans. Si t'animes pots fer un "passeig" a 40 km/h jejeje

cuida't!

dedoctor.blogspot.com dijo...

Marc,
t'exric a les 06:00, 2h abans de la cursa. Les sensacions a priori molt bones... cama D recuperada, pulsacions baixes i ganes a tope. L`´unic inconvenient abans de la cursa... anar amb la Enduro (14,5Kg)... pe`ro guerra assegurada!
Si surts sota la pluja vol dir que els ànims estan amunt... aprofitat d'aquesta situació de bonansa!
Ens veiem a l'asfalt!

Sergi Escobar dijo...

Ara que vas amb ganas no te m ´acostipos. Dema segurament faré la volta Doll si fa bon temps , ja te truco, dewwww

Marc Vilanova Marsà dijo...

Miquel! no sabia res de la cursa de Fraga, sinó encara hagués vingut, però ara estic disfrutant molt del Pallars! així que si algun dia vols pujar, ja ho saps!
Cuida't!

David, espero la crònica al blog tot just hagis arribat! espero q vagi molt bé i donis molta guerra!la setmana vinent ja estrenaras la nova BTT amb companyia meva!

Sergi, si fas la volta digue'm alguna cosa d'acord? Fins demà!