miércoles, 30 de septiembre de 2009

EXAGERANT LA CADÈNCIA!

30/09/09.

TREMP.

Després de la llarga sortida d'ahir en BTT i no poder fer la siesta per la tarda, el cansament acumulat que portava, va fer que aquesta nit passada hagi tingut problemes per conciliar bé el son, ja que m'he despertat mínim 4 cops. Així doncs, al matí tenia previst sortir a rodar amb la bici de ruta però les quatre gotes que han caigut juntament amb el cansament que us comentava, m'han fet cambiar els plans. Així he variat el meu planning diari, enlloc d'anar a estudiar per la tarde ho he fet al matí fins l'hora de dinar, i ja després de dinar a les 16h he sortit en solitari a fer un entrenament de 3 hores.
Després del dia llarg d'ahir, l'objectiu avui era rodar amb cadència alta per tal de recuperar, apart de millorar els mecanismes de pedalada, i si que he rodat amb cadència si, he acabat el dia amb 3h06m, 92km, a 179watts i 110RPM! He de dir que l'última hora tenia un mal de cul insoportable de l'alta cadència. El RC ha anat augmentant de forma progressiva a mesura que passaven les hores i he acabat amb unes altíssimes 136ppm.

Ja per demà, decidire si baixo a Lleida per fer una presa de contacte amb la pista o em quedo fent un entrenament intens per aquí casa amb el David i el Toni.

Fins demà amics!
Just acabar la ruta d'ahir amb el Saul i el David.

Esquitxat de fang fruit del tram amb obres de Molinos.

No hay comentarios: