lunes, 21 de septiembre de 2009

RELAX I CALMA.

A la tarda, el cel ja estava ennegrint-se, però sense pluja.


21/09/09.


TREMP.


Després d'un cap de setmana amb volum e intensitat, el dilluns era el dia ideal per recuperar i per adaptar-se a les cargues d'entrenament. Així ho he fet, primer amb una sessió curta de bici, ja que sol he rodat 1h10m a 143watts fent 30km i després ja a les 19h30 de la tarda he compartit caminata pels voltants de Tremp amb el meu amic Jordi B. també durant 1h10' en que he estat a 109ppm. He disfrutat molt del dia tan bonic que feia, sobretot amb la bici i ja després caminant he fet algunes fotos pels voltants de Tremp. Demà, si estic recuperat al 100%, fare algunes séries llargues a ports llargs, sinó em limitare a rodar amb agilitat durant les 3 hores.Demà disfrutarem tots al màxim, ja que ens ajuntarem una colleta de 4 i tots amb ganes de guerra!


Bona temperatura i clima molt agradable a les 15h.

2 comentarios:

MARTÍ dijo...

Estàs recuperamt la forma física super ràpid, amb 21 hores de treball ja has assolit les bones sensacions. Es note que saps treballar el que s'ha de treballa i quan s'ha de treballar. M'apunto el teu inici d'entrenament com una referència, tot i que a un nivell més baix jiji. Una cosa, caminar i anar amb bici és tan útil?

vagi bè:)

Marc Vilanova Marsà dijo...

Martí, no et pensis, les sensacions són bones però el RCardíac i els watts/promig encara em delaten i em diuen q encara em falta molt per estar a bon nivell.Tot i això ànims no me'n falten i espero q a tú tmp!
Segons la meva experiència, el caminar i la bici són coses molt complementàries en èpoques de preparació hivernal, ja que es una manera de fer la base aeròbica.Si pots, fes més BTT q no ruta, però només si et veus agobiat mentalment de la bici de ruta.A més a més, en època més freda el gym és un altre complement perfecte!
Cuidat i q vagi mlt bé!