viernes, 30 de octubre de 2009

DEBILITAT...


30/10/09.



TREMP.



Després del fons del dimecres amb BTT, i ahir completar el bloc de 3 dies de resistència amb 3hores i 93km a 210watts i 120px', estava satisfet per com anava la setmana.Però ja ahir per la tarda, el cansament que vaig arrossegar no era acorde als esforços que havia fet... I efectivament, els mals presagis s'han confirmat quan m'he llevat a les 4 de la nit amb un fort mal de coll que no em deixava engullir.Sort dels remeis naturals i dels analgèsics que m'han permés portar un dia completament normal, sinó hagués estat diferent la historia.


Tot i el malestar i el cansament general que portava, he sortit a rodar igual que cada dia, tot i que modificant l'horari d'inici, ja que en un principi havia quedat amb el David a les 09.30h matí, però veient com estava he preferit sortir a les 11.30h perquè la llum del sol m'escalfés una miqueta més.


Així, que sortida de 3 hores amb la BTT, fent el recorregut següent: Tremp-Nerets- Suterranya-Orcau-Basturs- carretera St.Salvador-Montsó&Boneta- Fontsagrada-Vilamitjana-Tremp. Un total de 3hores a 97px' per completar 45km.


Sensacions molt dolentes, amb una pesadesa de cames fora de lo normal i una fatiga als repetxos gens comuna.Tot i això, espero que demà estigui millor i pugui fer el previst, sinó a recuperar-se pel diumenge, que ja hi ha una sortida guapa i llarga organitzada!

5 comentarios:

dedoctor.blogspot.com dijo...

Espero que aquest sigui una faringitis d'anada sense tornada i no et trenqui el bon ritme d'entrenament.
Ens veiem sobre les dos rodes la setmana vinent!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Espero q sigui com tu dius, moltes gràcies!Fins la setmana q ve!Vagi molt bé la feina!

Carlos dijo...

veig que tú també ets humà....
Cuidat, crack

ambpala dijo...

vilenev, suposo que no te d'explicar com recuperar-te del dia a dia amb setmanes de carga....això que no passi més!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Carlos, massa humà sóc! cada 2x3 estic igual!espero q no passi d'aquí... cuidat tú tmb!
Xavi, penso que m'ho hauràs d'explicar... així q espero q ho facis i ben aviat!jeje!