domingo, 5 de octubre de 2008

TRANSMONTSEC '08.


05/10/08.

TREMP.

Hola a tots després de molts dies sense actualitzar.El motiu pel qual avui actualitzo, és la disputa de la Transmontsec, una prova no competitiva disputada en BTT, en la que el seu principal atractiu està en el kilometratge total, 110km, (molts km per ser BTT) i el desnivell acumulat, 3.500m de desnivell.

La vaig disputar per primer cop l'any passat, quedant molt satisfet del recorregut, que és molt bonic i molt exigent, ideal per fer un entrenament de fons i disfrutar de la bici.

Aquest any, era el segon cop, però avui, la sort no m'ha acompanyat, i quan estava a punt de finalitzar la segona gran pujada,(Hostal Roig) se m'ha destrossat el canvi de pinyo, cosa que m'ha obligat a abandonar, ja que l'averia m'impedia pedalejar.He tingut de treure la cadena, i almenys he pogut baixar per carretera els trams de baixada, la resta a caminar!He d'agraïr molt especialment al meu amic Jordi Ros, que m'hagi vingut a recollir a Cellers.Em sap greu per ell, perquè solidaritzant-se amb mi, no ha volgut acabar la prova.Moltes gràcies!

Així doncs, el dia s'ha quedat a mitjes tintes, acabant amb 77km, més de 6hores d'activitat en la que incloc la caminata i 2100m de desnivell.Un cop tingui fotos, ja les penjare, ja que vull que veieu el atractiu del recorregut, i així de cara l'any vinent animar-vos a fer-la!

Salutacions a tothom!

7 comentarios:

Álvaro dijo...

Que llàstima, aquestes coses solen passar, i més amb la btt. Una pena però al menys heu disfrutat del dia i aixó ja es important. Ara a continuar entrenant que si aneu la setmana que ve a Agramunt supose que anireu, al menys tú a disputarla.
A cuidar-se i arregla ràpid el canvi.

Trueno dijo...

es lo q mes em fa rabia de la btt, les averies, molt frequents, pero en fi...

jo he d'anar al decathlon a per dues rodes noves, d'aquestes barates,jaja. despres fare sortides i alguna marxa com la del Montnegre i Vic si es possible

espero les fotos! ciao!

Alex. dijo...

Hola Marc!
No val desanimar-se, l'univers cicliste et vol dalt del teu Cavall!!

Jordi, un 10 en companyerisme!!!!!

JORDI dijo...

Gracies Marc i Alex per els vostres comentaris.
A sigut una bona jornada de btt encara que no la hem pogut finalitzar,pero l´any que ve li pendrem el titol al Fontelles,jejeje.
Ens veiem a la Transiscar,Marc em penso que tinc un canvi,t´ho miro i si el trobo et dic algo.
Ens veiem,bona setmana a tots !!

Anónimo dijo...

Ei , llastima de l'averia!Molts anims i a per la pròxima que segur que anira molt bé.Felicitar també al Jordi per que s'ha portat com un verdader campió!!

Unknown dijo...

Doncs sí home. Aquest xaval que jo no el conec de res me l'he trobat amb el canvi petat quan ell tornava. Va ser en aquell petit tram asfaltat abans de l'Hostal Roig. ¿T'enrecordes? Vam tenir una breu conversa. Em va quedar el dubte: va ser per un xoc a amb una roca o de sobte es va trencar sol (no era la patilla).

Marc Vilanova Marsà dijo...

Alvaro, com q normalment no faig molta BTT, no estic acostumat a que em passi això...
Trueno, la veritat que agafar la BTT en temporada invernal s'agraeix moltíssim, almenys jo disfruto molt!Excepte quan se'm trenca el canvi!!!
Alex, el Jordi s'ha portat com un autèntic amic amb el gest que va tenir.Es un crack en tots els sentits!
Jordi, gràcies de nou!Tot i l'averia,m'ho vaig passar igual de bé!
Sergi, moltes gràcies pels ànims, tot i que són coses inevitables a ll/t.
Josep antoni, el canvi va trencar-se de sobte quan volia canviar de velocitat, tot i que segur que ja arrossegava algun problema...