lunes, 6 de octubre de 2008

Nous positius...

Se li va acabar la "gasolina" per als Jocs Olímpics?Doncs això sembla, pq ja no era el de les CRI del Tour...
06/10/08.

TREMP.

Doncs si, tres mesos després de que conclogués la Grand Boucle, encara ara surten nous casos de dopatge a la llum.Aquests nous casos, no són corredors per a res desconeguts per als aficionats que van seguir la ronda a casa.Són noms i·lustres i de guanyadors com Leonardo Piepoli i Stefan Shumacher, corredors que recordem, entre els dos van endur-se tres etapes importants del Tour; etapa de alta montanya i les dos contra-rellotges llargues.

El cas de Stefan Shumacher en el passat Tour, una mica sorprenent si va resultar...De ser un corredor de clàssiques d'un dia, com Amstel Gold Race que va guanyar l'any 2007, i de cronos curtes (aprox. 20km), va passar a escapar-se i estar tot el dia escapat en les grans etapes de alta montanya i després derrotar al gran especialista actual en la contra-rellotge, el suís Fabian Cancellara.Tot i aquestes observacions, en el moment de les seves exhibicions tampoc em va sorprendre tant, perquè creia en la seva progressió com a ciclista, però he vist que de progressió CAP, únicament DÒPING.

L'altre cas, ja fa tant temps que se'n rumoreja un positiu, que els aficionats a aquest esport, ja no ens ha sorprés en absolut, almenys a mi.Un gran corredor Piepoli, tot i que sembla que arriba al seu millor moment amb 37 anys, quan teòricament, el millor moment d'un ciclista arriba a partir dels 27 anys, quan està en plenitud física i psíquica també.Motiu: la CERA.(EPO de 3ª Generació)Començo a entendre que hi hagi corredors que vulguin tornar a la competició amb 37 anys, com el cas de Lance o Vino....La edat ja no és una trava, ni molt menys!
*Avui, he rodat amb la "cabra" i després classe d'spinning intensa i sauna.Semblava que la sauna la fes més a la sessió d'spinning que no pas després a la sauna!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

epppppppppp! spinning ! això si que ho tenies amagat!volem més detalls!

dedoctor.blogspot.com dijo...

Marc,
la veritat és que els positius de Schumacher i Piepoli... deceben els aficionats....
L'altre dia sense anar més lluny vaig estar mirant un video que m vaig descarregar d'internet... era l'etapa que Iban Myo va guanyar a Alpe d?'Huez... vaig disfrutar com un camell per que era un dia que Armstrong anava just i en Beloki l'apreava de valent...
Al final, però, els noms dels protagonistes...
Primer Iban MAyo, segon Vinokurov, Tercer Lance Armstrong, Quart Bloki, cinque Hamilton...
Pràcticament tots els protagonistes d'aquella etapa han estat sancionats o sospitosos de dopatge... quina llàstima!!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Ostres David!quina sorpresa tú per aquí!Benvingut al món dels blogs!
Tal i com dius, els últims anys són tots iguals, però independentment dels noms, l'important és disfrutar del espectacle.
Ara mateix no podem quedar en BTT, que com ja saps, vaig trencar el canvi diumenge.Avui baixo a Lleida!
A reveure!
Sergi, sobre les classes d'spinning penso que t'hauries d'apuntar, estàn molt bé!

Trueno dijo...

jo com em deia l'altre dia un amica italià: "tinc al procycling manager 2006 instalat al PC i ara no se si borrarlo perque es esgarrifos q dos anys mes tard la majoria els hagin pescat dopats"

jo fa 1 any vaig tirar tots els vídeos de carreras q havia gravat, perque en totes ells sortia més d'un trampós. i en tenia mes de 40 eeeeh, imegina't!! amb les ganes q hi vaig fotre per guardar aquests moments màgics, pero de màgia res tot DÒPING!

Per cert, hi ha un quart positiu de CERA i 30 casos pendents d'analitzar per Autoema(autotransfusió homòloga), han trobat nivells molt elevats, la cosa segueix...

Álvaro dijo...

I espereu que aixó no ha acabat. Segons el que he pogut investigar en els pròxims dies podrien sortir més noms, entre ells un tal Cancellara i d'altres del CSC, apart d'algún més, entre ells un company de Piepoli a la etapa que va guanyar al Tour. I a més a més van a tornar a analitzar les mostres dels últims jocs Olimpics en busca de la famosa EPO CERA.
Més d'un tindrà el cul ben apretat

Marc Vilanova Marsà dijo...

Pues si és així, si Cancellara tmb pita, seria una decepció molt gran.Em decebria molt...Tot i que ja no em sorprén res....La gran majoria de guanyadors van amb algo.

JORDI dijo...

Que facin curses per a dopats i per sense dopats,jejeje com les marxes de recorregut curt i llarg,a mi m´es ben igual si es dopen o no,es el seu problema,mentres no em donin a mi els efectes secundaris....
Cadascú sabrá el que li fa a la seva vida.