lunes, 22 de septiembre de 2008

Finalitzant la temporada.

22/09/08.
TREMP.
Aquest cap de setmana a Manlleu, ha conclós la temporada de Grans Clàssiques.En principi, aquesta era la última cursa en carretera a disputar, a no ser que hi hagi alguna plaça vacant per al Cinturó de l'Empordà, que es disputarà el pròxim mes d'octubre.
Les sensacions a Manlleu, van ser molt bones, arribant a la segona escapada, que anava del 5e al 11e lloc, fent el 11e al sprint....Fatal!!!Encara em fa ràbia ara la meva mala col·locació per la última curva! Era una curva en la qual qui entrava primer a ella, s'emportava l'sprint.Tot i no estar content per la posició, si que n'estic per les bones sensacions. Finalment, acabaré 5e al Rànking sub-23 i el 17e(aprox.) al absolut.L'any vinent, espero agafar el bon estat de forma molt abans que aquest any...
Durant aquesta setmana, em tocarà preparar el GP Internacional de Barcelona de pista, que es disputa el dissabte 27 i diumenge 28.Segons he llegit, hi haurà una molt bona participació.
Després d'això, voldria fer una mica de BTT, participant a una prova molt atractiva per la seva duresa;la Transmontsec, que consta de 115km amb qüasi 3500m de desnivell acumulat.
Aquest any, em sembla que el parón invernal sera mínim o nul, ja que fare tot el calendari de copes d'espanya de pista, per tal de preparar el Campionat d'Espanya.
Us deixo amb la informació d'un altra cursa de BTT, encara més dura que la Transmontsec.Aquí teniu l'enllaç:http://www.artec.cat/BTT_html/index_btt.html

7 comentarios:

Trueno dijo...

una pena q no hagis pogut trobar espai per correr al Cinturó de l'Empordà, he vist la llista de dorsals i no hi ets. En cambi si hi son Cervantes i Peña q correrán cedits amb el Ditec de Tarragona.

Pero bueno, et vaig veure a Manlleu com vas reaccionar a temps i et vas saber colocar davant, mal sprint pero bueno ja ho saps per la pròxima. Ara a treure conclusions, segur q positives i a pensar q l'any vinent serà millor, i si no, pues es farà tot el possible, ànims!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Doncs si Trueno, l'Empordà sol el podre seguir desde l'edosof!
Per una part m'hagués agradat córrer, ja que és una carrera continental on hi ha molt de nivell, però per un altra banda, tampoc estava massa motivat per entrenar amb condicions.
Espero que continuis amb la mateixa il·lusió de sempre i continuis disfrutant al màxim de la bici, que per mi és el més imp!
Cuidat i que vagin bé els estudis!

jordimasfepesa dijo...

bones!! no serás pas l'unic de quedar-te amb les ganes de correr el cinturó! que i farem, potser l'any vinent! no??

Juan de Dios dijo...

a mi me parece triste que siendo joven como eres no puedas correr el cinturo y gente que lo tiene todo hecho si,Y DE TU MISMO EQUIPO.suerte y animos que creo que tienes mucho potencial,de los pocos que hay.
saludos

jordimasfepesa dijo...

com és que no hi has anat? n'hi han 3 0 4 del teu equip cedits amb el ditec.
Per cert, que només poden anar 2 cedits i crec que son 4. Si hi han anat tots com a cedits no els deixaran pas sortir. Segurament hauran fet una baixa del saunier i hauran fitxat pel ditec!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Juande, en mi opinión los directores, cuando han de coger gente cedida de otros equipos, siempre buscan gente que les vaya a assegurar resultados y normalmente estos corredores no són jovenes.
Jordi, del meu equip crec que hi anaven Jordi Cervantes el Peña i el Carlos Lapuerta, tots ells molt bons corredors i grans companys,així que espero que els deixin sortir.

Anónimo dijo...

Maaarc!!
ostres no pares!! jejeje
ja quasi no ens veiem, però bueno si la causa son les curses encara men alegro! Et dono molts anims per seguir així!!
Per mi ets el millor, qe qedi clar=)

bno aquest cap de setmana pujo a Gurp, si i ets ja et diré algo, que ta mare em va dir el passat cap de setmana que erets a Barcelona o algo així.

Bé, espero parlar amb tu molt aviat! Que se't trobar a faltar!!



petoonets! Cristina, Tàrrega