domingo, 12 de octubre de 2008

Sortida amb la U.C.Tremp.

El Alvaro, jo, David Riba, Jordi Ros i el Zoilo.(nou propietari de la Merida)
12/10/08.

TREMP.

Avui diumenge, ens hem despertat amb un cel ben tapat, amb molta pinta de ploure, però gens de fred, cosa insólita aquí dalt a Tremp a les 8h30 matí i en ple mes d'octubre.El temps ha aguantat bastant bé fins a mig matí, cap allà a les 11h30 matí quan ja ha començat a ploure fins a la tarde, però de forma intermitent.

Tot i això, l'aigua no ha afectat a la sortida per res!A les 8h30 tothom plantat a la Plaça Capdevila disposats a donar batalla en la curta però exigent sortida que tenia preparada el Club cap a Àger i pujant el port d'Ager, curt però dur i molt constant.

Jo, per la meva part, tenia planificat fer un dia de Fons disfrutant de la sortida al màxim, incloent parada a esmorzar.Tot i la pluja, així ho he fet i he pogut completar un bon dia d'entrenament juntament amb el meu amic Jordi Ros, que refet del malestar estomacal d'ahir, avui ja estava al màxim!

Hem fet la pujada al port d'Ager, tres cops, ja que després d'esmorzar, em tornat a pujar el port i em baixat fins passat Balaguer, qüasi a Menarguens per donar la volta i tornar amb una carretera en que tot picava cap amunt.He disfrutat molt del dia, sobretot gràcies a la companyia del Jordi, que sempre en té alguna per explicar i per deixar anar un somriure.

El millor, les rises que ens hem fet alhora d'esmorzar, encara me'n ric ara!

*He acabat el dia amb 5h40m,154km, 2100m desnivell a 130ppm.

9 comentarios:

JORDI dijo...

Molt bona sortida la de avui,jo també he gaudit molt de la sortida i de la bona companyia de tothom,ja es veu el aroma que es respira al club,ese PEASSSOOO,jejeje

Anónimo dijo...

Hola Marc....Joan y yo estamos esperando esos 25Kg de rovellons. Si no los bajas el jueves, mejor no vengas al velódromo...jajajaja.
Saludos campeón.

dedoctor.blogspot.com dijo...

Jordi i Marc...
tenia dubtes que haguéssiu pogut seguir donat que despre sd e l'esmortzar ha començat a ploure de valen... almenys en direccio a Trmep... vam arribar xops.
M'hagués agradat sortir amb vosaltres ... un altre dia farem fons...
Ese PEASSO... que bò!

Marc Vilanova Marsà dijo...

jajaj!Pues creo q os vais a quedar con las ganas...he visto pasar muchos rovellons por delante mio pero ninguno lo he cogido yo!
Lo que si puedo ofrecer es que subais pronto por aquí i vamos a "caçar" unos quantos!Aquí queda eso!Bajare el martes esta semana!
David, doncs a nosaltres tmb ens va agafar la pluja de valent direcció Balaguer, pero com no feia fred no va ser problema.La veritat, vaig disfrutar molt!

Ibon dijo...

Marc!!! Ets el doble del Cavendish amb el maillot del T-Mobile… jeje (i el mateix nom)

A seguir gaudint!

Anónimo dijo...

Madre mia vaya entrenos que te metes moñardín, QUE ESTAMOS EN OCTUBRE!!!!!!!!!!!! Menos entrenos así y más fiestas,jeje, ya me dirás si te apuntas a alguna eh!!...Ciao

Marc Vilanova Marsà dijo...

jajaj!
Ibon, lo de Cavendish per les cames d'sprinter,no?? q cabron!jeje!
Parlem aviat!
Charly, q sorpresa!
Te voy a llamar, así hablamos un poco y discutimos este finde pendiente q tenemos por Barna!jaja!
Cuidate crack!

Ibon dijo...

lo de crack es por charly???

Marc Vilanova Marsà dijo...

Jajaj!
Que pasa te pones celoso porque le diga crack a Charly y a tu no??jajaj!
Después de este año, lo de crack se te queda corto...