martes, 14 de octubre de 2008

Series aeròbiques.

14/10/08.

TREMP.

A partir d'aquest dimarts, el dia per baixar a Barcelona a rodar a la pista serà els dimarts enlloc del dijous com havia estat fins ara.El motiu? Doncs és el dia en que els pares fan festa i així aprofito que ells baixen per no tenir de baixar jo sol.

El dia d'avui, ha estat bastant cargat, ja que al matí he rodat durant 2hores amb la "cabra" fent 5 séries de 5' de cadència a 115 rpm i 42km/h, descansant 10' entre série i série.Són séries dedicades a acostumar-se a les altes cadències d'una persecució sense anar al límit, en aquest cas per sota del umbral anaeròbic. Al matí, he acabat amb 61km a 129ppm i molta boira.

A la tarde, tocava la sessió de pista, on he rodat amb un 52x16, fent séries aeròbiques de 10min rodant a 40km/h amb última volta al màxim.He completat 3 séries de 10' més 2 séries de 5'.

En total he acabat el dia amb qüasi 3h40min de bike i 110km, el que unit amb el viatge a BCN m'ha deixat rebentat!El dimecres serà un dia de tranquil·litat que el dedicare a caminar amb tranquilitat.

Disfrutar de la bici, això és el que toca ara!I que millor que sortir acompanyat d'un col·lega??

3 comentarios:

ViNi dijo...

marcc jajajaa tu no descansas???
viendote acer series aora ufff
ya ens veurem crakk

deww


oskar

Alex. dijo...

Amb l'afició tan gran que hi ha a Lleida, ja seria hora que us facin un Velòdrom.

Força Marc!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Oscar, q sorpresa!
No sabia de tu blog...ya ire marujeando a partir de ahora!
Salud y fuerza crack!
Alex, ja tenim velodrom a Lleida, ´l'únic que esta fet una merda!