sábado, 2 de enero de 2010

PRIMER PAJARÓN DEL ANY!

02/01/10.
TREMP.
Pues com bé diu el títol del post, primer pajarón del any, i de quina manera!
Primera sortida en bici de ruta del recentment estrenat any 2010, amb els meus inseparables companys de fatigues, (avui més que mai)David Riba i Josep Drudis. Després d'un contratemps a causa de la pila del power tap (també fatigada...) hem sortit David i jo en direcció cap a Pobla, on anàvem a trobar al Josep. Sol trobar-lo ja ens hem felicitat l'any de la millor manera: un parell de esforços al màxim pujant el repetxo del CITA!! FELIÇ ANY NOU COMPANY! jeje!
Després, el Josep, ha mantingut les ganes de "guerra" fins al final, ja que ens hem dirigit a Sarroca de Bellera i ell ha fet el trajecte en solitari amb un minut d'aventatge, mentre que David i jo hem controlat les diferències! Vec a un Josep amb moltíssimes ganes i motivació, apart de mostrar un estat de forma molt bó per l'època de l'any en que estem, així que Josep, continua així, que vas genial!
La tornada de Sarroca, patint bastant fred, ja que tot i el Sol espectacular que avui brillava, ha propiciat que les temperatures baixessin i gebrés a tota la comarca.Tot i això, un dia fantàstic.
A partir de Pobla, ja he començat a agafar el comandament alhora de posar el ritme, un ritme "sin prisa, però sin pausa" que unit al no menjar res en tota l'estona, començava a fer-se sentir...
Un cop estem a Tremp, de nou, anem cap a baix, cap a Cellers, mantenint el ritme "cansino" tant d'anada com de tornada.Ja de tornada, ja he començat a sentir queixes o signes de fatiga, com vulgueu...jeje! Eh companys?? Un cop a Tremp, David tenia l'excusa perfecta de que l'Esther l'esperava a casa! Quin favor li has fet avui al teu marit!jeje! I el Josep com no tenia excusa ni cap altra alternativa que tornar cap a Pobla, pues al lio! Els dos junts, jo intentant mantenir el ritme que havia portat durant tota l'estona i que ja no podia portar, ja que cada cop em quedaven menys reserves i ell que veient la meva debilitat ha tingut l'honorable gests d'oferir-me menjar, imagineu lo fet malbé que m'ha vist!! A Pobla, m'ha proposat acompanyar-me de nou a casa, però no ha fet falta.Gràcies pels gestos! David, si haguessis vingut hauries pogut disfrutar veient-me arrossegar pel tram Pobla-Tremp, que ha estat un suplici en la part final!
* Total, 4h de ruta, 119km, 145px'/mitja i 233watts/mitja amb 1250m desnivell.I objectiu complert: els torrons de Nadal i Any Nou fulminats!
PD: De les 15h30 fins a les 18h , estava tant K.O. que me la he passat dormint! Ara mateix, almenys sóc persona!

5 comentarios:

Marc dijo...

Avui casi pillo una pajàra jo també, ens hem "picat" una mica...jejeje. A recuperar-se company!

dedoctor.blogspot.com dijo...

Marc,
ja veig que no ets de pedra. Aquests entrenos a zona 3 s'han de fer amb l'estómac ple i amb les butxaques plenes de jalo. Jo no havia fet ni una cosa ni l'altra... i al cap de tres hores es nota. Avui m'he recuperat de lujo, tot i haver de treballar per la nit ja estic amb ganes de tornar-hi! Bona senyal, no?
Parlem per dilluns!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Marc, això passa quan ens començem a "picar"...després arriben les consequencies!A veure quan pujeu per aki dalt!
David,
Tot i la pàjara, he disfrutat més que mai, aqsts moments són els bons i els que disfrutes!
Si estas amb ganes de tornar-hi, senyal que ja estas a tope de nou, això vol dir que l'entreno d'ahir t'haurà fet doble efecte!
Que vagi bé el diumenge!Fins dilluns!

Drudis J.A. dijo...

Que tal locomotora!! una gran part de que jo estigui funcionan millor, és gracies als vostres consells (Marc i David) i a la motivació que em transmeteu!!
Per altra banda, sortir a rodar amb vosaltres és sempre molt gratificant.. Quan fiques el ritme cansino que tu dius, és com fer entrenament trasmoto.. jeje, el ritme no varie ja podem pujar com baixar que la intensitat és manté..
Ens veiem al asfalt company!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Josep, la motivació que dius que et donem a tú, tú també ens la dones a nosaltres! Aquest any disfrutarem molt, ja ho veuràs!
Espero que el dimarts ens veiem!Cuidat crack!