viernes, 8 de enero de 2010

SOTA LA NEU!

TREMP.


07/01/10.


Després d'una setmana un tant extranya a causa de tantes festes nadalenques, sembla que la normalitat torna a regnar en el dia a dia de cadascú de nosaltres.A mi, en lo únic que m'ha alterat els plans aquestes festes, ha estat els dies festius, que no m'han deixat ordenar com volia els dies de gym i lògicament el clima, tot i que els pallaresos ja estem acostumats a passar penúries amb el clima en aquesta època del any.Tot i això, el clima no és un impediment per ningú alhora de fer allò que més ens agrada... en el nostre cas, sortir a rodar damunt la nostra bici encara que nevi, estem a -8ºC, faci vent.....


Ahir mateix, després d'abortar la sortida prevista en carretera a causa de la neu, vam decidir amb el David, que perque no podíem fer una sortida en BTT pels voltants de Tremp, disfrutant dels paisatges enfarinats i de la sensació de pau i tranquil·litat que es respira enmig de la muntanya. Així ho vam fer, durant 1h40m que va durar la ruta, vam disfrutar com a nens petits, olvidant-nos del fred i sol concentrant-nos en els magnífics paisatges que teniem al davant. Una sortida que sens dubte, no oblidarem fàcilment!


Abans, havia cumplert amb el gimnàs, sobre les 08h15 del matí, finalitzant el dia amb una sessió de rodillos de 1 hora, on vaig fer les respectives séries de força que estaven previstes.Un total de 4h20 de treball.


La resta de la setmana, salvant el temps com hem pogut i evitant un refredat que ja me'l veia al damunt els darrers dos dies. El dilluns combinant el gimnàs i el spinning, el dimarts treballant la força amb la bici de ruta durant 3h10m i el dimecres rodant amb la BTT durant 2h15' amb nefastes sensacions. Tot i això, les bones sensacions, les vaig recuperar ahir amb la sortida amb el David sota la neu, serà que la bona companyia influeix en les meves sensacions físiques e anímiques!


El meu lema per ara, és disfrutar el dia a dia amb aquest clima advers, tot i que pot ser dur i fatigós, també aquest temps gèlid, té les seves coses positives, com cada època del any!Així doncs, a disfrutar al màxim d'aquest hivern!






Fotos extretes del blog del David, en la sortida d'ahir.



Com podeu veure, el fred i la neu no és obstacle si hi ha la voluntat de fer coses.Sinó llegiu l'article de cyclingnews de Sting Devolder.Interessant!

4 comentarios:

dedoctor.blogspot.com dijo...

Marc,
"siempre positifo ninca negatifo". Hi haurà ganes de rodar la setmana vinent no?
El cap de setmana es mereix un outdoor com déu mana!

Marc Vilanova Marsà dijo...

De ganes no n'hi hi faltaràn, segur!
El cap de setmana a veure com es presenta...però l'outdoor està garantit!

ambpala dijo...

q no us podeu quedar acasa o que??

El Sanchez dijo...

mestreee!!!

que pasarem de fred aquest any eee!! deunido la que esta foten ee! aqui a dalt dos dies d'un gel...a sobre fent hores!! bueno avere si ens trobem aviat !! una abraçda crak!!
Albert