jueves, 31 de diciembre de 2009

US DESITJO UN FELIÇ 2010!

31/12/09.

TREMP.

Despedeixo l'any 2009, amb un últim post, que em servirà per desitjar-vos a tots els que seguiu aquest blog, que tingueu un bon final d'any 2009 i un millor començament d'any 2010.

Els meus desitjos de cara al 2010? Molt senzill! Molta salut per tothom!Amb això estaria més que content!

Després de la última setmana, entrenant molt indoor, aquesta setmana, encara ha respectat bastant en el que fa a clima, tot i haver plogut gairebé cada dia, però respectant els matins.

Les sessions de gimnàs, han continuat, les sortides amb bici de ruta amb el seu respectiu treball de força, també.He pogut compartir km aquests dies amb els meus incondicionals companys, el David Riba i el J.A.Drudis, amb el qual hem compartit ruta i gimnàs els dos últims dies.

Ahir, després de molt temps sense tindre cap punxada, em va tocar el torn, i per partida doble, cosa que em va obligar a fer els últims 5km sense pressió...



Avui, després d'anar al gimnàs al matí, i no trobar-me gens fi, ja que tenia algunes dècimes, tenia pensat no sortir, així que hem anul·lat la sortida prevista amb David i Drudis. Però, més tard, al veure una mica de Sol, he decidit arriscar-me i he rodat amb la BTT durant 2h20m fent el treball de força corresponent.La veritat, és que he disfrutat, tot i arribar bastant apajarat!

He completat el dia amb 1 hora de rodillos per la tarde, fent un dia molt molt complet.

Feliç any 2010 a tothom!!!

4 comentarios:

Álvaro dijo...

Tio, no pares ni malalt. FELIÇ ANY per tu també i a veure si aquest any t'acompanya la sort i la salut i ens dones moltes alegries. Jo ara a Alacant de relax.
Cuidat

dedoctor.blogspot.com dijo...

Marc,
espero compartir amb tú tantes o més estones al 201o com ho hem fet el 2009. Et desitjo un 2010 ple de èxits. Com et dic sempre tens una maduresa que no es pròpia en gent de la teva edat i aquesta qualitat t'ha de servir per aconseguir els objectius que et plantegis (no et serà fàcil però el dia a dia t'ajudarà, no en tinc dubte!).
Ens veiem a les 10!

carlos dijo...

res mes ke salut marc,es lo mes im portant de calle
i kilometros junts!
abrasadaota!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Alvaro, et desitjo UN FELIÇ ANY 2010 i espero donar-vos moltes alegries, ja que amb el que m'animeu us les mereixeu! Espero tenir-te amb nosaltres ben aviat i que et recuperis de la tendinitis ben aviat tmb!
Una abraçada i q vagi bé crack!
David,
Et dic el mateix, aquest any compartint tantes estones junts ha estat inolvidable i espero que aquest any 2010 sigui millor encara!Espero que tú tmb tinguis un any 2010 de lo més exitós, i stic segur que tot el q et proposis ho aconseguiràs!
PD: He arribat molt fet malbé avui!!!
Carlos, et deitjo un FELIÇ ANY 2010 també, i demano per al 2010 poder compartir més rutes i més estones amb tú que el 2009, que tot i ser poques han estat impossibles d'oblidar tmb!
Una abraçada!