viernes, 22 de enero de 2010

DE MENOS A MÉS!!




TREMP.
22/01/10.
Avui, després de quedar-me sense companyia, degut a que els meus inseparables companys Josep i David planifiquesin rodar per asfalt, jo m'he dedicat a disfrutar al màxim de la BTT, en una extensa sessió de regeneració.
El dia, vist desde la finestra, no pintava molt bé, ja que he sortit a les 11:45 matí a -2ºC, a causa de la boira que teniem al damunt.
Veient el panorama, he decidit variar el inicialment previst, per fer la ruta de les Vinyes de Sant Miquel, passant per Tendrui i per Sant Adrià. Ritme molt tranquil de pujada, però amb males sensacions,(degut a la baixa ingesta calòrica actual) tot i que m'he esforçat a disfrutar del gran paisatge que tenim. Un cop he arribat al cim de Gurp, he donat 1/2 volta, disfrutant de la baixada al màxim, tot i que he comés un gran error...M'he confiat en que els camins estarien en bon estat, quan era tot just el contrari, i quan he volgut recular, ja era massa tard! Resultat: mireu com ha quedat la BTT... Això no és el pitjor, per arribar a terra ferma, he tingut de carregar amb la bici als hombros una bona estona també!

Superats els obstacles, he tornat cap a Tremp i he agafat l'alternativa d'anar cap a Fontsagrada, aquest és el període d'entrenament que he disfrutat més, i amb diferència! Les males sensacions (debilitat, apatic) han desaparegut a partir de les 2h 1/2, recuperant una alegria i una força en el pedaleig, que han fet que la última hora i mitja em passés el temps volant, sentint-me amb fantàstiques sensacions!
* He acabat el dia amb 4h de les quals 3h45' efectives, 59km, 1100m desnivell a 105px'/mitja.També, he acabat de fang fins les orelles!!

2 comentarios:

dedoctor.blogspot.com dijo...

Ummm, fang... que guai!
Amb lo neta que estava la carretera... je,je... suposo que has fet passar l'Orbea per la dutxa... avui potser tocava, no?

Marc Vilanova Marsà dijo...

Pues sort que l'he fet passar per la dutxa...pq sinó Orbea i Marc de peus al carrer!!Avui sortirem amb Drudis a les 11h, q avui fa "rasquilla"!A veure q tal demà...