lunes, 25 de enero de 2010

ACUMULANT...


El meu company de fatigues inseparable, mai m'abandona!

TREMP.
25/01/10.
Després de l'allargada jornada de regeneració d'ahir, avui tocava seguir acumulant km treballant de manera específica la força.Així que, després de quedar amb el Xavi B. a les 10h30 i a última hora abortar, he sortit en solitari un altre cop cap amunt. El cel d'avui a Tremp, no tenia bona pinta,però veient que cap a dalt clarejava, he escollit aquesta opció, que 4h després em demostraria que havia encertat al 100%, ja que he pogut gaudir del Sol una bona estona fins i tot!
Sinó mireu aquesta foto desde Llavorsí...

Un cop he finalitzat amb el treball de força, he seguit rodant a bona intensitat, però sabent contenint-me als repetxos, i portant sempre una alta cadència de pedaleig.Un cop arribat al trencall de Tirvia, he donat mitja volta i cap a casa. Avui, ha estat un dia que he arribat molt i molt sencer a casa, trobant-me amb molt bones sensacions, cosa que m'indicava el baix RC que he portat durant tot el dia.
Per altra banda, avui s'ha deixat notar bastant l'aire, ja que en els últims 20-25km, bufava de cara amb certa intensitat, tot i que no ha estat cap inconvenient.

* Total de 4h10',121km, 210w, 119px'/mitja.
Demà, dia de regeneració per poder afronatar amb garanties el bloc de treball que comença demà passat.Així estava el cel per Tremp, just al arribar. A punt a punt...

4 comentarios:

Driba dijo...

Demà ja veig qeu regeneració... m'hauràs de xupar roda ja qeu m'interessa apretar a zona 2 alta!
Ens truquem!

Marc Vilanova Marsà dijo...

D'acord, David!
Dema no et deixare ni un pam de roda a roda!
Et truco!

Marc dijo...

Aqui Lleida ha plogut tot el dia i no hem pogut sortir!A veure demà quin temps fa :(

Marc Vilanova Marsà dijo...

Marc, no passa res!
un dia de descans sempre va bé per recuperar!