domingo, 30 de marzo de 2008

MAL DISSABTE.....BON DIUMENGE!!

El meu company de viatge.El mític Jordi!Què bé ens ho hem passat a Vilafranca!
El Toni, amb qui també hem coincidit a Vilafranca.

30/03/08.
Tremp.Després d'un dissabte dolent, en el que el meu director m'ha deixat fora de la llista de corredors que disputin la Volta al Maestrazgo, donant una imatge penosa personal, al·legant que estic en més pes del normal, em va tocar tornar a sortir a rodar de relax, ja que el que tenia clar era que tenia de cremar aquesta ràbia interior que m'havia deixat aquesta absurda decisió, més quan el passat dimecres vaig fer una pujada en un temps que mai havia fet, tot i el pes de més que arrossego de lastre.Total, que juntament amb el Jordi, decideixo anar a Vilafranca del Penedés, on es disputa una Marxa Cicloesportiva, ja que de "turista", no en té res.Maricón el últim!jeje!Després de rodar amb el Jordi durant 2 hores, fent 60km de forma relaxada, ja ens vam mentalitzar per anar a Vilafranca i llevar-nos molt molt aviat!A les 4:45 de la matinada!Vaya madrugón!M'he trobat als companys encara al Xino de festa!!
Doncs ja a Vilafranca, l'organització ha estat nefasta, ja que s'han acumulat uns 300 corredors fent fila per inscriure's, després baixades amb gravilla i algunes caigudes i per rematar, final sense línia de meta ni diploma acreditatiu, ni res...
En el terreny esportiu, la veritat que molt bé.Després d'estar amagat la primera part de carrera, en els dos primers ports he coronat amb el grup encara gran del davant, però poc a poc la carretera ha anat posant cadascú al seu lloc, i ja qüasi amb 3 hores de cursa, he atacat al doble-port enllaçat que hi havia amb 2 companys més, quan hi havia una escapada de 3-4 corredors, dels quals n'hem neutralitzat la meitat fins al atac.Allà, ha començat la persecució, donant relleus i anant a bloc tota l'estona, fins que a 10km de meta, hem neutralitzat, quedant 5 corredors al davant.Allà, començen els atacs, però els controlo amb sang freda i els responc anat fàcil a roda, ells gastant energia i jo reservant-la.Al final, hi ha un atac bó, quedant 3 corredors al davant, però quan pensàvem que encaràvem la línia de meta, aquesta NO hi era, hi havia una valla i un bordillo per saltar!!!Allà s'ha acabat la marxa, d'aquesta manera tan peculiar.Tot i això, el meu objectiu, no era altre que desfogar-me i agafar ritme de competició, i els he complert amb escreix.
* Han sortit en els 140km, en un perfil molt plà que donava l'organització, 2070m de desnivell!!Emboscada total!
Completat en 3h55min aproximadament a uns 35'5km/h, i 168ppm de mitja i arribant a 194ppm!!Molt bones sensacions.He coincidit amb gent amb la que competeixo a Elit-Sub-23.
PD: El viatge amb el Jordi, i la estada de tot el dia amb ell, un plaer.Hem disfrutat molt els dos i també hem rigut molt!Com a anècdota queda, que amb la camàra del Jordi, ens voliem fer una foto nosaltres dos i el Toni de Molins de Rei , demanant-li a un senyor que ens la fes.Després d'uns intents, NO HI HAVIA CAP PILA DINTRE!!JAJJA!!Made in Jordi!

9 comentarios:

javipobla dijo...

Marc molts anims,no hi ha paraules per descriure el que t'han fet,jo no entenc gaire del tema però dubto que hi hagi algú que s'ho curri més que tu.M'hauria agradat xerrar mes al final de la prova però estava "en trance",cansament i ilusió a la vegada.Ja m'ha comentat Xes que tiraves com una fiera, segur que almenys t'has desahogat una mica.Una abraçada molt forta i no et desanimis.

Alex. dijo...

En sap molt greu lo del dissabte, prohibit escalfar-se el cap, ara oblidar i seguir pedalant i manamana patipitipi!!!!!
De totes maneres, no sé perquè t'animo ...... i és que tu, ni que et passes un portaavions pel damunt, et rendeixes!!!!!!!

Aquest és bo: Los Metaldona

Anónimo dijo...

marc malegro k t'agi anat be i k to agis pasat de puta mare, al final e nat amb la unio i molt be me semble k m'hi animare bastan i ja sas k te vaig dir air k no et capfikis i enseñalsi de k estas fet i k pots tirar tan i o mes k els altres

i ja sas els dies k agis de rodar lait me pots avisar per cert me trobat bastan be pero com sempre peto a la pujada

ja xarrarem i ens posem en contacte
records
!!!!! aupa marc!!!!!!


solde

Marc Vilanova Marsà dijo...

Moltes gràcies pels ànims a tots tres, Javi, Alex i Toni!
Javi: A mi tmb m'hagués agradat xerrar una estona més amb tú, però tranki ja parlarem!t'he vist molt bé avui!Moltes felicitats!I continua amb bici, q disfrutarem molt tots plegats!Una abraçada i moltes gràcies pel suport, t'ho agraeixo molt!
Alex: També et dic el mateix, moltes gràcies pel suport,us ho agraeixo molt.Ja sol penso en el pròxim finde a Sabadell!Si tinc un gram de força la penso liar!
Toni: tot i l'anonimat, te reconegut!!M'alegro que la sortida amb la UCTremp hagi estat un èxit.Jo sempre que hi vaig m'ho passo en GRAN!

Álvaro dijo...

Marc, Felicitats!! per la cursa. Ja veig que t'has desaogat bé i que estàs fort com ja sabiem tu i jo, així que el dissabte que bé a liarla. Ja parlarem i ens contem coses, però com a nota dir-te que encara us va sortir a vosaltres més desnivell que a mi el diumenge, amb els mateixos kms. I també com ja habràs vist, al meu grup d'ahir anaven 5 del teu equip, segur que tu haguessis estat més endavant.
Si et va bé demà a les 11h, ok?

JORDI dijo...

Jo soc el de la foto que com podeu veure posa TREMP al cul i això es el que veureu mes d´un cop aquest any,jejejejejje

Bueno ja te ho vaig dir ahir pero perque vegis que soc empalagos...CONGRATULATIONS !!!

Ara a ensenyar les dents a Sabadell,se van a cagar !!!!!

J.R. ( El de Dallas,NO )

van krujem dijo...

jordi estas como barrilete, no te queda nada, menudi fichage ha echo el club de tremp, quien te ha visto y quien te ve ahora, un saludo craks,

JORDI dijo...

Tu dime lo que quieras Miguelito,cuando coincidamos en alguna veremos cuanto tiempo me metes...a ver si vamos a tener que ir al forat del vent a medir nuestras fuerzas,jejejejejjejeje

Alex. dijo...

Adeu Hivern!!
Hola Primavera!!