jueves, 20 de marzo de 2008

DOBLE SESSIÓ.

20/03/08.Tremp.Tal i com ja vaig avançar ahir, avui m'he llevat amb un mal de cames de por!!Quadríceps, bessons....ufff!La sortida d'avui, com sempre, compartida amb l'Alvaro (que està donant el callo després de la setmaneta q porta...) i amb el Xavi Boneta, amb qui feia dies que no compartia sortida.El vendaval ha estat pitjor que ahir i tot, i la pujada cap a la Vall Fosca s'ha fet molt pestosa per culpa del vent.Hem pujat a Guiró, 5'2km al 6% de desnivell, pujant suau al inici, però a tope les 3/4 parts, on el Xavi ha marcat el ritme i m'ha fet patir per aguantar-li la roda.He pujat tota l'estona amb el plat gran, arribant a 179ppm de màxima.La baixada, ja mentalitzats que teniem vent a favor, no ha estat així, ja que el vent s'ha girat i s'ha empenyat a fer-nos pedalar fins al final.A Tremp, he continuat rodant una estona més, coincidint amb el Javi, el Txes i un altre company.

*Al matí he acabat amb 93km, 3h24min, a 124pm i 1275m desnivell.

Ja a la tarde, hem sortit amb el Jordi a rodar amb tranquilitat, fent ell una volta als Masos de Llimiana i jo completant 2 voltes, amb vent en contra de tornada.Ens hem fet unes fotos i tot!

*A la tarde, 2h18min, 69km, a 123ppm i 640m desnivell.

**He acabat el dia, amb 5h42min,162km, a 123-124ppm, i 1915m desnivell.

Demà si m'aixeco a l'hora, sortida amb la UC Tremp, que en tinc moltes ganes!!

El Jordi pujant el repexo de Fontsagrada.Fent postura per la foto.Bonic fons de la foto, al mateix lloc que el Jordi.

6 comentarios:

Alex. dijo...

AVIS:
Fins passat Setmana Santa no hi hauran YouTubes, aquí dalt Internet va molt a poc a poc.......llàstima, amb lo que em diverteix!!!!

Mai havia passat per Tremp en dia laborable, he vist molt, molt moviment, no m'ho pensava pas!!!, he esmorzat i m'he passat per La Central i La Butxaca, visites sempre obligades, m'he fet amb els quatre volums del Joan Bellmunt del Pallars Jussà, són genials!!!!!
No us perdeu aquesta nit, al 33, L'Hora del Lector..........sempre hi ha alguna cosa interessant!!
Força amb els Cavalls!

Alex. dijo...

Joan Bellmunt, en el seu llibre Fets, Costums i Llegendes del PJ, volum II, diu que Guiró era un poble tant pobre que "...acostumaven a casar-se a les quatre del matí per poder començar a treballar quan es fes de dia".
És molt interessant tot el que diu d'aquest poble!!!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Així doncs has passat per Tremp?
M'hagués agradat coincidir amb tú.
No conec al Joan Bellmunt.És interessant de llegir?
Quan hi hagi YouTubes disponibles avisan's!
Demà intentare llevar-me d'hora, almenys per mi....

Alex. dijo...

Aquest és el llibre i aquest el seu autor. Si t'agrada la cultura popular, te'l recomano!
Bona sortida per demà, Marc!!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Només veure Gurp de la Cona a la portada del llibre, ja m'ha cridat l'atenció!
Gurp és el poble on viu part de la meva família i on nosaltres també tenim una casa.El poble durant l'any, no arriba ni als 20 habitants.Per això m'ha fet molta gràcia veure'l!
Gràcies Àlex!

javipobla dijo...

Hola crak,ahir el temps horrible, i tu a sobre kilometres extres cap a Vilamitjana,estas fet un toro, a mi el Xes m'esta deixan arrebentat,a les 10 de la nit ja dormo de lo petat que vaig.Si aquest cap de setmana vas amb alguna cursa espero que et vagi molt bé i si et quedes per aquí ens veiem per la carretera si el temps ens ho permet.Cuidat crak.