jueves, 13 de marzo de 2008

Contenint-me!

Recordant aquell Tour'00, en que "Il pirata" es va imposar al Mont Ventoux per davant del "Boss", qui va deixar guanyar l'etapa al seu contrincant.

13/03/08.Tremp.Després de la xerrada amb el meu "coach" ahir al vespre, avui m'he contingut i he fet una sessió més curta, també per permetre la regeneració del meu organisme, que després d'aquests dos dies forts ja començava a acusar l'esforç.
La sortida en sí, l'he compartida amb l'Alvaro, pujant el Alt de Fontllonga amb molta calma, després d'anar tota l'estona amb el vent en contra, inclosa la pujada.La tornada, ha estat radicalment diferent, i l'un per l'altre, fent relleus, ens hem plantat de dalt de Fontllonga a Tremp en tan sols 48minuts (hi ha 32 km), així que imagineu l'aire que feia...
A Tremp, he seguit sol, rodant durant una estona més per acabar la sessió.
Avui, aprofitant la brevetat del entrenament, he pogut veure tota la retransmissió de la etapa de muntanya de la París-Niça, on acabaven al mític Mont Ventoux.El guanyador, ha estat el 2n classificat del passat Tour de France, Cadel Evans, qui molts critiquen per sempre "anar a roda"... Doncs jo, al respecte, opino que per molt "xuparodes" que sigui, ell està a dalt de tot per mérits pròpis, afrontant la cursa cadascú amb el seu estil.

* He acabat amb 77km, 2h32min, 121ppm, 850m desnivell.Al vespre-nit, 30' de rodillos, per no acumular líquids.

3 comentarios:

Alex. dijo...

Foto del Coach........espero que no miri el teu bloc.
Marc!! gracies pels consells del rodillo. El diumenge, per fi, pujaré al meu Cavall de Rodes.

Marc Vilanova Marsà dijo...

jajaj!No crec pas que el miri..Millor milor, perquè a la foto surt ben afavorit.
Ja m'explicaràs que tal sobre el teu Cavall de Rodes!

Alex. dijo...

PRIMERA SORTIDA.
Objectiu aconseguit, 44 km. i un petit port, el Cavall de Rodes ho ha fet molt bé i no s'ha queixat!!!!!.........li diré Valent!
He fet una mica de trampa, he pres això i escoltava això. En canvi el Valent volia més i més km............està fort!!!!
Ha estat un dia per experimentar sensacions i treballar sobre aquestes. Lo millor, sentir com petava el cor, genial!!
Estic content.
Força Valent!!!!
Gracies Marc.