viernes, 21 de marzo de 2008

RELAX!

La mítica font de Fontsagrada.Quants cops ens ha salvat, almenys a mi!!

21/03/08.Tremp.Divendres Sant.Festa per tothom.Sí, per tothom menys els sacrificats de la carretera.Avui ha estat un dia, en que tot i la soledat de la sortida, m'he creuat la grupeta, molt àmplia, del Javi i del Txes, i després he parlat per primer cop amb l'Àlex, una persona molt interessant.A veure si coincidim i parlem en persona.

El dia d'avui, era de regeneració, per rodar una estona a un ritme tranquil per estar llest de cara al dissabte, que tot i no tenir competició aquest cap de setmana, m'espera un dia dur.La xerrada amb el 'coach' m' ha aclarit el planning d'aquesta setmana que ve.

Tot i l'aparent tranquil·litat i relax del dia, el fred i el vent han dificultat que fos així, ja que les temperatures d'avui, o almenys la sensació térmica que tenia era molt més freda que els altres dies.

*He acabat amb 73km, 2h30min, a 113ppm, molta agilitat i 615m desnivell.

**He completat el dia al vespre, amb 1h05min de rodillos a 118ppm, per arribar així als 100km.

Aquest cavall tan bonic l'he trobat per la ruta dels Masos de Llimiana.Mirada encuriosida la seva.

2 comentarios:

Alex. dijo...

.....i parlant de Boldís Sobirà, i viu un altra Marc, no podia trobar un Mestre millor!!!
Si demà no fa mal dia, poder m'acosto a veure al meu Mestre amb el meu Cavall de Rodes.
Cuidat!!

javipobla dijo...

Marc no vegis com son els teus dies de relax,100km casi res, el proxim dia t'enganxes una estona amb natres i ens poses en fila india.jeje.A veure si t'ajuda el temps i pots surtir tot el cap de setmana.
Ens veiem crak.