martes, 11 de marzo de 2008

7 HORES,210KM però VIU!

2ª victòria d'etapa consecutiva a la París-Niça de Gert Steegmans.

11/03/08.Tremp.Avui dimarts, veient el dia radiant que feia, s'havia d'aprofitar per fer un bon entrenament de qualitat, i al final ha estat un gran dia!Al voltant de les 10h30 em sortit amb l'Alvaro, jo amb la "cabra" per fer les meves respectives séries de 13km de CRI.Ha estat el primer dia de bon entreno amb ella, tot i que ja a la 2ª série de 13km, ja em passava factura la sessió assessina de força amb el Compex! Així doncs, el "gas" era limitat, tot i que el meu objectiu d'avui, més que anar ràpid era anar amb molta cadència de pedalada, per adapatar-me a les super bieles de 180mm i al plat de 54 dents.Tot i el cansament, bones sensacions!He tornat a casa sol, perquè l'Alvaro, ha pujat fins St Esteve de la Sarga.He cambiat la bici amb 3h30m i 111km, per agafar la bici de ruta.He fet la meva paradeta per dinar(uns 35-40 minuts, com amb la Unió) i he seguit amb un nou company, el Jordi Ros.Amb ell, hem pujat el Coll de Comiols per St Salvador a molt bon ritme i després hem pujat el Coll de Faidella, on he tirat una mica per davant, fent un temps de 35 minuts en els 12'2km de pujada a 163ppm.La tornada s'ha fet molt incómoda pel molt vent en contra que hem trobat.

* He acabat amb 7h08min,210km, 140ppm,2130m desnivell.A veure com recupero de cara demà...

2 comentarios:

Alex. dijo...

Ja veig (llegeixo).............avui ho has donat tot, t'has entregat totalment a la bici, al compex i ara a la recuperació.........tal com ho fa a l'escenari el Boss.
Dissabte o diumenge, després de gairebé tres anys de no pujar a la bici, hi torno!!!! i tú en tens part de culpa. Aniré poc a poc i bona lletra, intentant buscar continuïtat a les sortides per poder sumar kilòmetres. Es a dir, tinc un problema, un problema gros..........tinc de tirar endavant la bici, l'esquí, les caminades, pujar pics del Pirineu, la pesca amb mosca, el gimnàs!!!!!
NO EM RENDIRÉ!!!!!
Marc, pedala pedala i el dimoni que estossegui!!!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Vec que tens feina per endavant...
M'alegro que tornis a pujar a la bici, però t'aviso:T'ENGANXARÀ!!!T'ho asseguro!Primer començes amb una sortida entre setmana, després ja en són dos i al final acabes intentant sortir qüasi cada dia.
Envejo la teva varietat, amb l'esquí, caminades, pujar pics,etc..així és impossible deixar de fer coses!
MAI ET RENDEIXIS, jo espero no fer-ho mai!
Salut Alex!