lunes, 22 de marzo de 2010

Trofeu Guillamet-CRITERIUM-

22/3/10.
TREMP.
Aquest cap de setmana, tots els companys de fatigues pallaresos, teniem algun compromís o altre.David, Saúl, Drudis i Postigo, anaven a estrenar la seva temporada competitiva a Vilafranca del Penedés on tots van obtenir un magnífic resultat, demostrant que la progressió que estàn fent any rere any és espectacular! Moltes felicitats a tots quatre desde aquí, tot i que el pobre Saúl, va tenir un problema mecànic en forma de punxada que el va deixar fora de la pomada.La pròxima serà, que vas com un tiro!
En el que respecta al meu cap de setmana, vaig competir a Figueres, en el Critèrium Guillamet i Navarra, celebrat desde fa molts anys per la U.C.Figueres.
Sincerament, la cursa no va tenir molta història per a mi, ja que vaig rodar tota l'estona dins del grup principal i no vaig disputar cap sprint bonificable, que així era com es decidia la cursa.Deu sprints bonificats amb 5-3-2-1 segons.Una cursa que em va genial per anar agafant una mica més de ritme de competició en esforços curts i explosius, faceta que tinc de treballar a partir d'ara, sent un molt bon entrenament de qualitat.Les sensacions rodant en grup i en les acceleracions van ser bones, rodant amb comoditat, però en quedo amb el regust amarg de no haver pogut fer algo més per ajudar als meus companys d'equip Font i Genthon per guanyar la cursa, que se la va endur un altre company, en aquest cas de selecció, Airàn.Cursa que s'adapta perfectament a les seves característiques i així ho va demostrar.
Aquesta setmana, estic pendent d'algunes noticies pel que fa a calendari, un cop les sapigui, podrem planificar els propers objectius amb més claredat i així anar pujant un esglaonet més en el procés d'afinar la forma.De moment tot va com jo volia, sense imprevistos.

5 comentarios:

Carlos dijo...

Veig que ho tens tot totalment controlat !
Molta sort ens els teus pròxims compromissos,
Salut i força

dedoctor.blogspot.com dijo...

Marc,
sóm on hem de ser pel nostre ritme d'entrenament... ja veuran al juny....

Álvaro dijo...

Marc, el dia 2 comença el circuit de BTT de la Ribagorza a Serraduy. Per a més informació visita www.ribagorza.es .Hi ha premis en metàlic als primers.

JORDI dijo...

Al menys no has punxat i no t´ha pasat res que ja es molt,jejeje

M´alegro que t´hagui anat tot molt bé.
Fins aviat crack, aquesta setmana si vols sortir a rodar un dia trankis tinc temps, ja dirás algo.

Marc Vilanova Marsà dijo...

Carlos, moltes gràcies pel suport, et desitjo la mateixa sort per als teus propers compromisos tmb!
David, així és, el nostre punt òptim encara no ha d'arribar i no arribat encara...però no anem malament!
Alvaro, moltes gràcies per la informació! Li fare una ullada pq realment m'interessaria fer algo en BTT, tot i que em treguin els ulls!!!
Jordi, m'alegro molt de veuret per aquí de nou entre nosaltres, a finals de setmana quedem per rodar!
Ens veiem al asfalt companys!