jueves, 4 de marzo de 2010

NO APRETO.

04/03/10.
TREMP.
Després del mogut dia d'ahir, avui torna la tranquil·litat, amb cada cosa al seu horari.L'únic que no torna al seu lloc, és el refredat que porto, que m'està deixant k.o. aquests últims 2-3 dies.
Avui, sortida de nou amb el David i amb el Drudis, seguint el plà previst del David (tras-David), o sigui fer Tempos.El motiu? El refredat del qual us parlava m'ha impedit fer el dia de qualitat previst per avui, així que avui he rodat a ritme moderat, sense ser un dia de recuperació activa.
Demà a veure que tal estic...
En quant a la nova CKT, que vaig estrenar el dimarts, avui ja ha complert els seus primers 300km de rodatge, però tot i això, encara he de fer algun petit retoc per trobar-me 100% cómode.Aquests retocs, són els que he fet aquesta mateixa tarda.
Estant al 100%, avui, hagués estat un dia de disfrutar al màxim, ja que el Sol ens ha acompanyat durant tota la ruta, però al no estar bé, no l'he acabat de disfrutar com voldria.
* He acabat amb 3h20-98km-180w-110px'-1.000m.

4 comentarios:

JOSEP BETALÚ dijo...

Millor no apretar fins que't trobes cómode d'amunt la bici, es important per no lesionar-te. Per cert com portes el de les mesures?

Marc Vilanova Marsà dijo...

Moltes gràcies Josep pel consell, així ho fare.El tema de les mesures, tu he comentat al teu blog.En parlem d'acord?
Gràcies de nou!

JOSEP BETALÚ dijo...

Per el que veig a la foto del blog en la que surt la teva bici, si allí la tens posada mes o menys a mida, penso que't va petita. Ho tendría que veure en real per estar més segur.

Marc Vilanova Marsà dijo...

Josep, moltes gràcies!
Avui he rodat fent uns petits canvis, (escurçant potencia i baixant 0'2cm el sillin) i m'he trobat molt molt cómode.Penso que de moment ho deixare així.