jueves, 25 de marzo de 2010

ALLARGANT...

25/03/10.
TREMP.
Ahir dimecres, després de quedar amb el Marc P i el Fran de Lleida a Àger, la direcció a seguir era clara.En el meu segon dia de qualitat, surto acompanyat amb el David, el Saul i el Granados, un nou company a la grupeta.Sortida amb chispa, apretant en els repetxos i portant un ritme alegre en tota la primera part de la sortida, fins que trobem als companys lleidatans a dalt del port d'Ager i baixem per fer una parada tècnica al bar d'Ager.Feia molts dies que no parava enmig d'un entreno, i després per tornar a agafar el ritme no vegis!
El David ens deixa, és trobara amb Drudis de tornada, i jo segueixo amb el Marc i el Fran, pujant Ager a bon ritme i apretant a la part final, amb bones sensacions. Els acompanyo fins a Balaguer, on ja dóno mitja volta.A partir de les 4h, començo a notar un baixón i primers símptomes de pàjara que ja no m'abandonen fins a casa, on arribo ben tou! El malestar i el rebentament no el deixo amb tot el que resta de dia...
*Un total de 5h10'-148km-215w-132px'-2200m.
Avui dijous, sense companys, inicio el període de recuperació de cara al cap de setmana, amb cursa el dissabte a Montjuic.Surto amb la BTT, amb un dia molt ennuvolat que amenaça pluja, però que al final s'ha quedat en res. He rodat pels voltants de Tremp sempre, amb una 1ª hora molt apagat i molt apàtic, encara fatigat d'ahir, però a base d'uns petits i breus canvis de ritme, he despertat el cos i he acabat mil vegades millor de lo que he començat, és a dir, he arribat a casa com nou!
* Un total de 2h10' a 97px'.
Demà igual, però en ruta...

No hay comentarios: