jueves, 18 de marzo de 2010

BON DIA!

18/03/10.
TREMP.
Després de les séries d'ahir i com estava previst, avui he completat un dia llarg de qualitat, fent una volta que feia molt de temps que no feia: la volta per Pont de Suert i tornant per Pont de Muntanyana, que inclou els ports de Perbes i Montllobar.
He sortit tard, en principi sense companys, però la trucada del Negro de Sort, m'ha fet estar acompanyat tot el primer tram del entrenament.Un entrenament intens, amb canvis de ritme durant tota la ruta en els molts repetxos que hi havia en la ruta d'avui.Pel que fa als ports, no els he pujat amb molta intensitat, a ritme. Un cop feta la volta, he rodat fins gairebé a Figuerola, mantenint el ritme molt viu fins al final, tot i el amago de pàjara que he tingut en el tram final de la sessió. Acabo molt satisfet del dia d'avui.
*He acabat amb 4h26'-134km-236w-136px'-2000m desnivell.
Demà, inicio el període de recuperació de cara al critèrium de diumenge a Figueres.

5 comentarios:

dedoctor.blogspot.com dijo...

Aparajar el cos de forma controlada crec que pot tenir els seus aspectes positius!

Marc Vilanova Marsà dijo...

I aquesta forma controlada, quina és? m'ho hauràs d'explicar en la propera sortida que fem...

carlos dijo...

Marc ,tremola a l´abril engreixo la bici....
tinc rutilles preparades...
siau!

JORDI dijo...

Aquesta volta es molt xula, aquest diumenge sortiré en bici que tinc mono després de tant de temps i li vull treure la pols abans agafi alergia,jejeje
Ens veiem Marc i que vagi molt be a Figueres, t´ho mereixes.

Una abraçada amic!

Sergi Escobar dijo...

Marc anar a Figueres a correr una circuitada curta i perillosa es una tonteria, mes si has de cascarte 3h de viatge de anar i 3 mes de tornar, ja t´ho has pensat be? pensa tambe quines possivilitats tens amb els "companys d´equip" que gasteu.