domingo, 3 de enero de 2010

JUSTET COM AHIR!

03/01/10.
TREMP.
Després de la excitant sortida d'ahir, en la que vaig arribar no just, justíssim a casa, avui era un altre dia per seguir acumulant. Avui per això, no he comptat amb la incomparable companyia d'ahir, i m'ha tocat rodar en solitari, amb una temperatura extremadament baixa acompanyada d'una boira i un cel molt tapat.En definitiva, dies en que et quedaries a casa!
Després de dubtar cap a quina zona anar, m'he decidit a fer una volta als Masos de Llimiana, per tornar cap a Tremp, ja que he vist que el temps no millorava respecte a Tremp.Els primers 30min, males sensacions, que de manera progressiva han anat millorant. Un cop he tornat a Tremp, ja estava decidit: cap amunt, direcció Sort.Així ho he fet, arribant fins a Llavorsí, amb bastant fred, però soportable. La tornada, mantenint el ritme d'anada, però ja en l'última hora de trajecte, les sensacions que vaig tenir ahir, m'han tornat a invadir de nou, tot i que avui d'avituallament no me'n ha faltat... però l'hora extra en comparació d'ahir, al final ha passat factura.Tot i això, acabo satisfet pel cap de setmana que he completat, ja que he pogut fer el que tenia previst, enllaçant dos dies llargs de manera consecutiva.
* En total, 4h40m, 143km, a 136px' i 215 watts.

3 comentarios:

dedoctor.blogspot.com dijo...

Avui dilluns et vull proposar de fer 130Km en zona 3, que et sembla? No hay dos sin tres!.... é broma home!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Fes fes... Jo ho disfrutare desde el sofà de casa! jeje! Després parlem!

El Sanchez dijo...

Bones crak!!
Bon any!!!!

kines matxacades et fots ee!, natres també portavem fred, al final també quasi quasi pajarón, 5 h amb Morcillo i Toti. Avere si quedem i fem fondillo junts i xarrem una estona crak!
Dimecres faré km així que si vols!!
ja ens direm algo!!