jueves, 28 de enero de 2010

EL FRED NO ENS ATURA!


Just abans de sortir.El RC i les sensacions m'indicaven que estava completament recuperat del dia d'ahir.


TREMP.


28/01/10.


Després del dia d'ahir, en que vaig poder gaudir de molt bones sensacions damunt la bici, avui al llevar-me i mirar per la finestra, no ho he vist gens clar. Tot cobert per la densa boira, amb una temperatura que marcava el -4ºC...




Però res d'això ens ha fet enrera, ja que a les 11h, he quedat amb el meu amic Saül, per compartir kmts sota el fred polar pallarés. Jo m'he llevat completament recuperat del dia intens d'ahir, i la meva intenció per avui, era seguir acumulant kmts a bon ritme; mentre que el Saül, a realitzat el seu test de camp de 20' a la pujada de Pessonada, molt utilitzada per aquest test. Els dos hem complert amb els nostres objectius, ja que jo he pogut completar el que tenia previst, mentre que el Saül, ha fet un test satisfactori, demostrant que poc li falta per arribar al nivell que tenia aquest estiu passat, i sol estem al gener!

Així doncs, els primers kmts, hem passat bastant de fred, però per sort, la boira s'ha despejat un cop hem arribat a l'alçada de Salàs del Pallars. Ens hem apropat fins a Senterada, per tal d'escalfar motors i després cap a Pessonada.Jo he treballat la intensitat aeròbica alta en la pujada, mentre el Saül s'exprimia al màxim. Després, hem tornat direcció cap a Salàs, on ja ens hem separat, ja que ell ja havia complert amb la seva feina, mentre que a mi, encara em restava mñes de la meitat de la sessió.

Un cop a Salàs, he anat cap a Baro, on he treballat de nou la intensitat aeròbica alta, per tornar cap a Tremp amb bastant aire de cara.A partir de les 3h30m, la sensació de gana, s'ha començat a apoderar de mi, tenint de recórrer a les barretes energètiques que m'han salvat de la previsible pàjara. Un cop a Tremp, he rodat fins a Conques, gaudint d'un Sol brillant que m'ha fet disfrutar al màxim dels últims kmts del dia.A més a més, he arribat a casa amb bones sensacions, tot i que he de reconèixer, que no amb la frescor que tenia ahir.


Gaudint del Sol i dels últims kmts del dia!Tot i això el fred hi era!


* He acabat amb 5h12m,152km,214w, 129px' amb 1.650m desnivell.
Demà tocarà recuperar d'aquests dos dies.

2 comentarios:

Miquel dijo...

Animal! estàs fet un toro.

Marc Vilanova Marsà dijo...

Miquel, quina enveja em fas amb el clima q teniu a BCN!
Per cert, et vaig veure al blog del Ibon! 1 abraçada crack!