miércoles, 27 de enero de 2010

APRETANT AMB ALEGRIA!

27/01/10.
TREMP.
Després de les nefastes sensacions d'ahir, estant destemplat tota la sortida, avui he decidit sortir més tard del habitual de casa i rodar per la zona del Pallars Jussà, amb un terreny sense ports però que poc a poc vas acumulant desnivell; per tal de no passar el fred exagerat d'ahir. Així doncs, he retrasat l'hora de rodar amb el David, el Sergi, el Saul i el J.Drudis i he anul·lat la sortida que tenia prevista amb el Marc Porta, el qual avui es dirigia cap a Àger i molt ben acompanyat.El proper dia no faltare a la cita Marc!
A les 11h, he sortit de casa, ben equipat de barretes energètiques, per tal de no arribar amb les nefastes condicions que vaig arribar el dissabte passat.En un no res, ja estava acompanayat de la fantàstica grupeta que he comentat abans, i la veritat és que el temps i els kmts m'han passat d'allò més ràpid! Com s'agraeix tenir una bona companyia!

El meu avituallament per avui.

Al contrari d'ahir, he rodat amb una alegria en el pedaleig que feia dies que no experimentava, i he acumulat una bona dosi de treball de capacitat aeròbica alta, mentre que el Saul al darrera, comprobava la de watts que un es pot estalviar anant a roda. Finalment, quan ja he acabat l'últim interval del dia, m'he trobat amb Jose Santos (vestit a lo Gilbert) amb el qual he completat el dia, rodant fins a Figuerola a ritme alegre.
* He acabat amb 5h07m/efectives,155'5km, 218w,138px' i 1420m desnivell.

Un cop arribat a casa, això deia el Polar.



Les dades que reflexaven el Power Tap avui.

3 comentarios:

Marc dijo...

Menudo entreno t'has cascat maricón!Al final hem passat menys fred del que ens pensavem, jo avui no anava ni enrera!
Bueno quedem aviat, ok?
Cuida't crack.

Marc Vilanova Marsà dijo...

Marc!
M'ha sabut greu no poder coincidir...en quant al fred, totalment soportable, ha fet un dia ideal!
Espero que el finde poguem quedar!
Cuida't tú tmb!

El Sanchez dijo...

Mestreee!!
Bon entreno el d'avui ee!! jeje jo la veritat que e fet la meitat que tu, bueno lo que tinc temps jejej 2 h i mitja! per cert no ha bufat amb força per allà abaix o q? perque avui e arribat a Llavorsi amb mitja de 19km/h i apretant! vent de port!! jejej
cuidat mestre