martes, 25 de marzo de 2008

TRANQUILITAT.

El meu company d'avui, el Toni.

25/03/08.Tremp.Avui, m'ha tocat llevar-me més aviat del habitual, ja que he quedat amb el Toni a les 9h matí.Després de fer-lo esperar, em sortit amb retard.

He sortit a rodar amb la "cabra" després de no utilitzar-la la setmana passada, i hem dut un bon ritme fins a Sort.Ja de tornada, ens hem creuat amb el Edu Morcillo, que sen's ha unit, arribant ell fins a Tremp.He disfrutat molt de la sortida, i un cop a Tremp, el Toni ha anat cap a casa, ja que després de dinar tornava a Barcelona, bueno a Molins de Rei.

Jo he seguit una estona més i m'he creuat amb el Javi, que semblava que tornava cap a Pobla.

Al vespre, després de veure la etapa de Castella i Lleó, guanyada per Karsten Kroon, he completat el dia amb 1hora de rodillos a 111ppm.

*Al matí, he acabat amb 3h15m, 101km a 125ppm i 775m desnivell.
Recuperant imatges del Diumenge passat.

3 comentarios:

JORDI dijo...

Ese pajarero de rojo que se ve en la fotooo !!!

Toni,se te ve menos que a willy fog por su barrio,jejeje

Alex. dijo...

Jordi!!! el teu bloc, em fa patir més que l'arracada de la Lola Flores...que ja és dir!!!!

Cuidat!

PD. Jordinatorix!!!!! jajaajajajajajjajajaja!!!

javipobla dijo...

Hola crak!la pujada de Larén has d'anar cap a Sarroca de bellera,entres a dins del poble i direccio Erdo,un cop pasat Erdo continues tot recte,l'asfalt els 2 primers km està bastan malament pero la resta es asfalt nou,els ultims 2km abans d'arribar a Larén tenen tela,igual hauras de parar a obrir algun filat que tenen posat pels animals.Ves-hi que disfrutaras.Una abraçada crak.