jueves, 27 de marzo de 2008

FRED,VENT,PLUJA I PORTS!

26/03/08.Tremp.El dimecres, estava programat el últim dia de qualitat de la setmana, per ja descansar activament fins el dissabte, el dia que comença la Volta al Maestrazgo.Vaig compartir la sortida amb l'Alvaro i les sensacions pujant el primer port, Comiols van ser inmillorables, on vaig batir el récord de temps, baixant dels 28m en els 11'5km de port.A més a més, ahir vaig estrenar-me amb la volta passant per Torrec, en la qual amb 98km fas qüasi 1900m de desnivell.La segona pujada llarga, la de Hostal Roig desde Vilanova, la vam fer suau al inici i apretant al final.Ja a punt d'arribar a Tremp, veiem venir la pluja i un vent molt fort!Vaig acabar fent la última pujada direcció Sant Adrià sota una intensa pluja que qüasi em costa una caiguda en el descens, però la vaig poder salvar.
*Vaig acabar amb 4h04m, 113km, a 138ppm i 2100m desnivell.
**Cumpleixo a la nit amb 45m de rodillos a 109ppm.

5 comentarios:

JORDI dijo...

Eso me lo hago yo con una pierna Marc,jejeje y con el Antaño en el bidon,jejeje

Álvaro dijo...

Marc, sembla que farà bon temps pel cap de setmana, ja està bé de mal temps. Demà si et va bé quedem a les 11h i rodem un rato.

Alex. dijo...

Aquest matí, des de la feina, he llegit la crònica teva i la de l'Alvaro.......quina enveja!!!!!, jo, a la feina menjant-me els mocs i vosaltres xalant d'allò més. Quan el dia s'allarga, necessito fer coses.
De fet, fins que no acaba la primavera, vaig tot el dia així!!!
Marc, espero que la mini volta sigui un èxit pel teu equip i per tu........i pel company-rival també (aliàs Alvaro).

Marc Vilanova Marsà dijo...

Jordi, ja et trobem a faltar en les sortides!Falta la teva salsa!jejej!
Alvaro, a les 11 perfecte!
Alex, moltes gràcies!espero que tot vagi bé, i tranquil ara allarguem un hora més el dia, podràs disfrutar-lo més.La veritat es que nosaltres aquests últims dies no hem disfrutat re amb aquest temps!Avui espero que si!Q pasis un bon cap de setmana!

JORDI dijo...

A partir de la setmana que ve,començo a entrenar en serio,això vol dir que m´emporto la bici al treball i ja surto " A PIÑON " i vull començar a fer sortides llargues i com no,un dia a la setmana volta als massos a tota merda fins a rebentar.
Molta sort a tots 2,una abraçada ben forta del vostre amic i company de patiment.
Jo aniré el diumenge a cremar tots els cartutxos que porto a sobre que no son pocs a la marxa aquella de Vilafranca que em sembla que son 140 kms,ja us explicaré que tal a anat.
Ens veiem... Good Luck !