domingo, 23 de marzo de 2008

FELICITATS PARE!

23 de març.Dia del aniversari de mon pare,l'Armengol. Us estimo molt als dos!!



23/03/08.Tremp.La sortida de Fons d'avui, ha estat caracteritzada pel vent, que ha estat present tota l'estona, i el causant de fer-me acabar de mala ostia.Apart del vent, la sortida ha estat caracteritzada per haver-la compartit amb companys amb els qui feia temps qe no rodava per les carreteres.Hem format una grupeta de quatre, amb dos Tonis, el Canals i el Molins i el Jordi Fontelles.Més endavant, els coneixereu a tots tres en les fotos.

El dia, tot i que estava asolellat, ha estat fred i amb vent, i més cap a dalt el port de Perves, on em anat en prncipi.Dic lo del vent, perquè he estat el qui se l'ha menjat tota l'estona d'inici fins a dalt.La pujada, feta a bon ritme, sense forçar molt, ja que el dies llargs no m'agrada sobrepassar les 165ppm.La baixada, molt ràpida i amb molt fred al cos, que ben aviat ens hem tret amb la velocitat.Hem encarat la pujada a Ortoneda, dura pujada amb trams del 13-14% de desnivell, pujant molt xino-xano, i fent alguna foto que altra.El Toni Canals, ha fet la pujada a ritme intens desde baix i ha coronat en primer lloc, mentre que la resta ho hem fet amb bastanta més calma.

Agraeixo les barretes i el Gel que m'han donat els companys per acabar de completar el Fons, ja que ells acabaven al arribar a Tremp, quan a mi, encara em quedava bastanta més feina per fer.

Després ja en solitari, rodant contra el vent i dedicant-li paraules "boniques" al vent!I tant boniques!!

* He acabat amb 6h, 170km, a 128ppm i 2300m desnivell.


La grupeta d'avui.De vermell el Toni Molins, de la UC Tremp el Toni Canals i el Jordi Fontelles.El Toni Canals un cop em coronat Perves.Com sempre ell a pinyón!Vaya careta que tenia al arribar a casa.Fatiga+mala ostia.Culpable?el VENT!!

4 comentarios:

Alex. dijo...

Sr. Armengol........per molts anys!!!!!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Hola Alex!
Llàstima de no poder trobar-nos, tot i q la xerrada telefònica ja va ser un primer pas!jeje!
Vec que el YouTube ha tornat!
Gràcies per les felicitacions i q passis un bon dia de Pasqua.Jo intentare controlar-me amb la Mona!!

Unknown dijo...

Hola Marc!!!!
Ja vec que ni els dies de festa pares de pedalar,... però massa carretera fas, a veure si algun dia t'apuntes a una ruta amb btt!
Ah! i dirte que el Fontelles es diu Javi i no Jordi, encara que no passa res perque fins i tot ell mateix a les curses es canvia el nom (fa molt mala lletra i mai li encerten).
Bé, ens veiem a la piscina, que aquesta setmana ja obren.
Salut!

Alex. dijo...

Dedicat a tots els cracksextraterrestres que passeu pel bloc del Marc!!!!
Dedicat a tots els que demà tornem a treballar, perquè no ens falti l'alegria!!!!
Com m'agrada Antònia Font........són bons de veritat!!!!