viernes, 20 de noviembre de 2009

REDUÏNT EL VOLUM.

Carlos Gasa, en plena pujada a Bòixols.
David Riba, xiulant tmb per Bòixols.


Xavi Boneta, amb Abella als fons d'imatge.Bonica foto!

Carlos Lloret, el nostre aventurer, baixant el sender de Siall.Molt divertit!



I els meus quatre companys d'avui, sol faltava jo a la foto.Un plaer la sortida d'avui!



19/11/09.


TREMP.



Després de fer l'últim dia de qualitat llarg, el dimarts, a partir d'aquest dia, la carga de treball, ja baixa de manera considerable, i els dos últims entrenaments de qualitat realitzats amb la bici de ruta, ja no sobrepassaràn les 3h20-3h30m de durada, tot i que la intensitat, serà elevada en els petits intervals que realitzare, per arribar ben preparat a la cita mexicana.


El dimecres, vam programar una sortida amb BTT per la zona d'Isona, el dia que més colla ens hem reunït: el Xavi Boneta, el David Riba, el Carlos Lloret i el Carlos Gasa. Una sortida inolvidable i per a recordar durant temps...un ambient fantàstic entre nosaltres, uns paisatges impressionants donat l'època de l'any en la que estem i un clima també fantàstic per ser novembre. Vam poder xerrar de tot una mica, i el Carlos Lloret que fa poc ha arribat de l'Himalaya, ens va posar al dia de la seva aventura, i tots els pics que va fer... realment ha de ser increíble viure una experiència com aquesta! El Carlos Gasa, en el seu debut amb la nostra grupeta de BTT, ens va explicar les sensacions d'estar caminant durant 18 hores!!! en una Ultra-Trail de gairebé 100km!!! Què ràpid es diu eh! El Xavi, ens va explicar una mica de tot, novetats esportives respecte els seus plans de curses de l'any vinent i també novetats extraesportives que no són menys ni menys interessants! Per últim, el David, ens va donar una classe de Paleodieta, un cop estàvem a la cruïlla de Carrànima, ja coronat Bòixols.
La ruta va ser la següent: Isona-Abella- Bòixols- Siall- Castell de Llordà-Isona.
Vam completar 39km amb 3h efectives de pedalada a 97px' i 1.000m desnivell.


Ja el dijous, no em vaig aixecar al 100%, i us puc dir de totes totes, que si això em passa sis mesos abans, hagués sortit a fer l'entreno de la mateixa manera, és a dir, si tocava fer qualitat i séries al màxim, ho hagués fet!Però ahir, vaig ser conservador, i no me'n arrepenteixo per a res, al contrari, vaig prendre la decisió més encertada. Vaig anar de menys a més, i un cop el cos va començar a despertar i trobar les bones sensaions, va ser quan vaig fer els intervals curts amb poca recuperació, fent 3 blocs d'aquestos.Uns intervals que suposen esforços d'explosivitat, però que no suposen per al organisme un estrés i una fatiga màxima. Vaig fer 3h20m d'entrenament, fent 100km a 125px' i 211 watts/mitja, fent 1.000m desnivell.Vaig arribar a casa, amb la sensació d'estar molt sencer, sense haver acumulat més fatiga de la necessària i a més a més incloent uns intervals que faran que el cor estigui acostumat als canvis sobtats d'intensitat.


El divendres, seguint amb la tònica de la reducció de volum i l'alternança entre la BTT i la ruta, fare un parell d'hores de BTT, amb tota la calma possible, per fer dissabte l'últim entreno en terres trempolines, ja que diumenge de bon matí, ja agafem el vol cap a Mèxic.
Fins aviat amics!

7 comentarios:

Carlos dijo...

Bones Marc !,una crónica molt guapa, la primera foto espectacular, je,je,je..... veig que ja ho tens tot preparat per l´aventura Americana,
Saps algun link per poder seguir la cursa ????, ja ens el passaràs, que volem està informats de tot !
Bé, que tinguis tota la sort del món, i disfruta tot lo que puguis,que t´ho has currat moltisim

Bon viatje i bona cursa,
fins aviat !!!!!!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Moltíssimes gràcies Carlos!
Més o menys està tot preparat, pensat si que ho està...jeje!
El link teòricament és aquest, però encara s'ha d'actualitzar respecte l'any passat, penso que ho faran en els propers dies:
http://www.vueltaciclista.chiapas.gob.mx/
Disfrutare al màxim donant el màxim!Moltes gràcies Carlos, i quan torni repetim la sortida,ok?Va ser tot un plaer!

Daniel Lopez dijo...

Toda la suerte del mundo Marc...

Marc Vilanova Marsà dijo...

Muchísimas gràcias Dany!
Te lo agradezco mucho.

Daniel Lopez dijo...

Venga a tope y a dejarte la vida en cada etapa Marc...

Marc Vilanova Marsà dijo...

Ten por seguro q lo voy a hacer, te lo garantizo al 100%!

carlos dijo...

Marc molta sort i disfruta cada minut.Ens tindràs atent a que donguis noticies i et seguirem per l´enllaç.
Pensa que nomes estant allá ja as triunfat,cuidet molt!!!