martes, 17 de noviembre de 2009

ÚLTIMANT LA PREPARACIÓ.

TREMP.
17/10/09.

Després del fons del divendres, ja entrava en els últims 10 dies abans de viatjar cap a Mèxic, per a disputar la Volta Ciclista a Chiapas, que ja vaig disputar l'any passat.Aquests últims 10 dies, seràn per fer 3-4 entrenaments de qualitat i la resta seràn de recuperació activa, per arribar el més descansat possible el dia 24, que és el primer dia dels sis que hem de realitzar.

El dissabte, vaig compartir sortida en BTT amb el meu amic David Riba, i com heu pogut veure en el su blog, vam acabar perduts, després de passar per les Esplugues, Conques i prop d'Isona, per arribar gairebé a St Salvador de Toló.Un total de 3h10',50km a 106px'.

El diumenge, tocava fer qualitat amb la bici de ruta, el dia que se'm va espatllar el power tap.Vaig fer 4 pujades a Gurp desde l'Acadèmia, fent canvis de ritme, per acabar el dia amb 3h45m i 101km.

El dilluns, va ser un dia tranquil destinat a la recuperació activa, en que vaig tornar a estar acompanayat del David, per fer una ruta en BTT pels voltants de Tremp, acabant amb 2h i 30km a 99px'.

I per últim, avui dimarts, he compartit sortida amb els meus amics Sergi i Marc, desde l'alt de Fontllonga fins Les Avellanes, allà ens hem separat.Hem passat una estona agradable, en un altre dia de intensitat i canvis de ritme.He acabat amb 4h15m,125km a 134px' i 231w/mitja, fent 1900m desnivell.Bon entreno.

Ja falta menys per marxar a terres mexicanes, i de ganes i motivació, no me'n falta, al contrari!
Demà, de nou ruta en BTT sortint desde Isona, serem una bona grupeta!

5 comentarios:

Marc dijo...

Que tingueu molta sort per terres mexicanes Marc, i tant de bo torneu amb molt bons resultants.
Andale amigo!

dedoctor.blogspot.com dijo...

Marc,
molts volem que facis algo gran a Chiapas, esperem que ens sorprenguis!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Moltes gràcies Marc!
De motivació i ganes de fer-ho bé no en faltaràn,això segur!
Quan tornem ja quedarem,ok?

David, moltíssimes gràcies pel desig que teniu i pels ànims que em doneu!De ganes de fer-ho bé no me'n falten, espero que les forçes tmb estiguin amb mi!
Gràcies amics!!!

Daniel Lopez dijo...

Suerte por tierras mejicanas Marc,he estado mirando el perfil de las etapas y la primera una buena crono,25 kms,casi nada...

Marc Vilanova Marsà dijo...

Muchísimas gràcias Dany!
Pues si, el 1r dia crono por equipos de 25km+ 2o sector.Hay dos etapas largas largas...però eso me motiva aún más.
Cuidate mucho y sigue disfrutando con todo lo que haces!