jueves, 31 de diciembre de 2009

US DESITJO UN FELIÇ 2010!

31/12/09.

TREMP.

Despedeixo l'any 2009, amb un últim post, que em servirà per desitjar-vos a tots els que seguiu aquest blog, que tingueu un bon final d'any 2009 i un millor començament d'any 2010.

Els meus desitjos de cara al 2010? Molt senzill! Molta salut per tothom!Amb això estaria més que content!

Després de la última setmana, entrenant molt indoor, aquesta setmana, encara ha respectat bastant en el que fa a clima, tot i haver plogut gairebé cada dia, però respectant els matins.

Les sessions de gimnàs, han continuat, les sortides amb bici de ruta amb el seu respectiu treball de força, també.He pogut compartir km aquests dies amb els meus incondicionals companys, el David Riba i el J.A.Drudis, amb el qual hem compartit ruta i gimnàs els dos últims dies.

Ahir, després de molt temps sense tindre cap punxada, em va tocar el torn, i per partida doble, cosa que em va obligar a fer els últims 5km sense pressió...



Avui, després d'anar al gimnàs al matí, i no trobar-me gens fi, ja que tenia algunes dècimes, tenia pensat no sortir, així que hem anul·lat la sortida prevista amb David i Drudis. Però, més tard, al veure una mica de Sol, he decidit arriscar-me i he rodat amb la BTT durant 2h20m fent el treball de força corresponent.La veritat, és que he disfrutat, tot i arribar bastant apajarat!

He completat el dia amb 1 hora de rodillos per la tarde, fent un dia molt molt complet.

Feliç any 2010 a tothom!!!

miércoles, 23 de diciembre de 2009

SETMANA INDOOR.

23/12/09.
TREMP.
Després de la sortida en BTT del diumenge passat pel Centre de BTT d'Àger, ruta la qual no tornare a fer més, els tres dies següents, sol he pogut complir al gimnàs com al rodillo.
El dilluns, nevada important durant bona part del dia, tot i que no em trastoca el inicialment previst, el gimnàs. Després de 1h45m allà, cap a casa a fer una sessió de força sobre el rodillo durant 1h20m amb intensitat elevada.Acabo tocat, però amb sensació d'haver cumplert.
El dimarts, veient que el mal temps continuava, sortim amb el David a fer una caminata per la neu de 1h20m a baixa intensitat, però que almenys ens permet rodejar-nos de neu i moure'ns una miqueta. També vam fer quatre fotos per al record! Semblava més un paisatge nòrdic que no pas el Pallars! Ja al vespre, completo el dia amb una sessió de rodillo a intensitat mitja durant algo més d'1 hora portant molta cadència.
I avui dimecres, continuant amb la dinàmica de plujes i més plujes, he anat al gimnàs a les 08h30, on he completat la meva sessió de peses i abdominals durant 1h45m, per després anar cap a casa i complir amb 1h20m de rodillos, variant una mica les sèries de força respecte el dilluns.
Com sembla que el temps no té massa pinta de variar, seguirem amb la tònica de rodillos-caminates i gimnàs, l'únic que podem fer ara fins que calmi el temporal...

viernes, 18 de diciembre de 2009

EN BONA COMPANYIA!

18/12/09.
TREMP.
Després de la sessió d'ahir de 2h15' de rodillos, avui era la última sessió de gimnàs (peses) de la setmana.Com aquests últims dies, m'he llevat a les 08h per anar directe cap al gimnàs, fent la meva sessió de 1h30m, treballant totes les parts del cos, amb poc pes i molta repetició.
Ja després, a les 11, m'havia citat amb el David R per anar cap a Àger en busca del Sergi, però durant la pujada d'Àger, hem fet les pertinents séries de tensió muscular, en el meu cas 3x10' recuperant la meitat. Molt bones sensacions, amb RC baix, algo estrany després de vindre del gym.Un cop feta la feina, el David al tenir d'estar d'hora a casa, ha tornat ell sol, després de despedir-nos a la cruïlla de l'Atmetlla.El diumenge ens tornarem a trobar per fer la ruta del Centre de BTT d'Àger.Esperem més companyia!De moment Tissen no hi faltarà...
Després d'això, vaig a buscar a en Sergi, al que ja tenia ganes de veure i compartir xerrada amb ell.Desde Chiapas que no estàvem junts... Hem compartit una agradable estona al bar d'Ager i pujant el port d'Ager, i allà m'he despedit d'ell, perque ara si, les cames ja començaven a estar "tocades"!! A veure si la setmana vinent podem organitzar una sortida de BTT tots plegats!
La tornada, a bon ritme, gràcies en gran part per l'aire de cul que tenia, que m'ha espentejat fins a casa!
Finalment, un total de 3h32m, 99km, a 129px' i 198w/mitja, acumulant 1.500m desnivell.
Satisfet del dia, ja que he pogut acumular 5h de treball entre gym i bici.Demà descans actiu!

jueves, 17 de diciembre de 2009

ARRIBA EL FRED!

TREMP.
17/12/09.
Després de fer la segona setmana de transició, aquesta setmana, començava el període de fonaments, incloent les peses al gimnàs i les posteriors séries de força damunt de la bici.
El dilluns, a les 08h ja sóc al gimnàs, allà faig tot el circuit de peses que pertoca, però amb poc pes i molta repetició.Tota la setmana mantindre la mateixa tònica.
Després a les 10h30, sortida en BTT amb una bona colla, el David, el Barri, el Luz, el Pozi, el Sopi i jo. David i jo fem séries de tensió muscular (3x10') pujant a Sta Engràcia i després agafem la baixada per sender cap a Salàs.Allà és on es torçe el dia... Caiguda lletja del David, que impacta amb la cara al terra. Molt aparatosa i molta sang, tot i que al final ha estat menys greu del que pensàvem.Però quin ensurt ens hem endut! El dimecres ja estava al asfalt...sang pallaresa!jeje!
Total de 2h30m per fer 35km.
El dimarts, veient que el dilluns ja presentava símptomes de refredat, decideixo no sortir de casa per fer 2h40 de rodillo, incloent intervals de cadència alta.
El dimecres, la mateixa tònica del dilluns, gimnàs al matí, i després sortida amb un recuperadíssim David i amb J.A.Drudis, però avui al asfalt.Arribem a La Plana, en un dia que començem a -5ºC i acabem a -2ºC!!!Intervals curts de força, per acabar el dia amb 2h30m a 126px'.
Ja avui dijous, tornava a estar refredat, abortant la sortida amb BTT prevista per Àger. He complert amb una bona sessió de 2h10m de rodillos, a 200w i 117px', incloent intervals de cadència alta.
Demà divendres, últim dia de gimnàs de la setmana, seguit d'una sessió intervàlica de força amb el David, dirigint-nos cap a Àger a la recerca del nostre amic Sergi, recent arribat de Colòmbia.
Fins aviat!

jueves, 10 de diciembre de 2009

SOLAMENT BTT!

TREMP.
10/12/09.
Obro el post així, perquè desde que he arribat de terres mexicanes, la única activitat que he realitzat, ha estat aquesta, la bici de muntanya. El motiu principal és que davant la boira i el fred que tenim aquí al Pallars en ple mes de desembre, un prefereix rodar amb la bici de rodes amples i agafar rutes que en poca estona i sense gran esforç, ens permetin veure i gaudir del Sol una miqueta.A més a més, unit a que en l'actualitat estic en plena 2ª setmana de transició, pues més motiu encara!
Aquesta segona setmana, tot i no començar amb gaire bon humor el dilluns, degut al fred i a les quatre gotes de pluja que ens van mullar, ha estat de molt profit i sobretot de gran diversió, ja que en cada sortida, he conegut nous camins, noves trialeres i a més a més amb una grata i variada companyia dia rere dia!Que més puc demanar!
Així doncs, el dilluns vaig descobrir la famosa trialera de la ITV, que va resultar ser molt guapa, sent de les més llargues que he fet.Vaig compartir dia amb el David (com no!) i amb el seu cunyat el Sergi.Un total de 2hores tranquiles.
El dimarts, dia festiu, va ser un dia fantàstic en tots els sentits, i va ser així per la gran idea del David d'organitzar una sortida per Àger.Cop de cotxe, i amb 25min estàvem a Àger, amb un convidat d'excepció, el Marc Altisent!Quant de temps sense rodar amb ell! Vam seguir la ruta 45 marcada pel Centre de BTT d'Àger, sortint d'Àger i coronant al port d'Àger, passant per llocs super atractius i bonics que tots 3 desconeixiem.Un total de 3h15m, 43km a 106px'.Vam poder gaudir d'un dia primaveral, sense gens de boira, paisatges genials i companyia encara millor!
El dimecres, és a dir, ahir, dia complert, amb la sortida amb el nostre amic Barri, que ens va portar a dalt a Sta Engràcia i encara vam pujar direcció Pleta Verda durant 40min més.Després 1/2 volta i baixada per dos trialeres que desconeixia i que no havia fet mai.La més destacable, la segona, que ens portava pel camí marcat que hi ha de Sta Engràcia a Talarn, per fer caminant, però Barri em va convèncer per fer-la damunt la bici... Vaig acabar amb la sensació de que m'havia agradat la baixada, però hi havia trams molt pedregosos que vaig patir per culpa dels pocs frens que tinc i de la meva limitada suspensió.Al final, quan més pressa teníem, els dos vam punxar, cosa que ens va fer perdre el temps que semblava que ens sobrava al principi...Sort d'una trucada per solucionar el retràs!Al final, 3h, 35km i 108px'.Per la tarda, baixo a Lleida a passar la ITV a la BTT,que ja li toca!
Ja avui, sense BTT, tenia previst sortir amb la bici de ruta, però després de que el David hagués trucat al Luz per sortir en BTT, ell m'ho ha arreglat per deixar-me la seva Specialized de doble suspensió, així he pogut completar el dia amb ells.Tot i això, el David solament ens ha pogut acompanyar els primers 15min, ja que al estar de guàrdia,ha rebut una trucada per feina que li ha impedit acompanyar-nos.Així doncs, hem rodat amb el Luz pels voltants de Tremp, fent dos trams de trialera, una de les quals preciosa i tècnica, que va a parar al circuit dels Cavalls.Me'n he sortit prou bé, tot i anar molt acollonit! La doble per baixar,un cop has agafat una mica de tacte amb ella, és una passada! Alhora de pujar per això, em quedo amb la meva rigida! Hem fet 2h25m a 107px'. Merci David pel préstec!
El que queda de setmana, continuarà amb tranquil·litat, i a partir de la setmana vinent, ja començarem una nova fase de preparació. Bye!

domingo, 6 de diciembre de 2009

Període Transició.

06/12/09.
TREMP.
Després de finalitzar aquest últim objectiu, la Volta a Chiapas, ara és el moment de descansar i de prendre'm les dues properes setmanes amb calma i relax, en que l'objectiu primordial serà recuperar-me físicament i després disfrutar al màxim de cada activitat que faci, que en el meu cas, serà molta BTT.
Durant aquesta setmana, solament el dia d'arribada, el dimecres, vaig sortir per fer 1h30m amb BTT, mentre el dijous vaig sortir amb BTT pel matí, i al vespre vaig anar a fer spinning al gym per fer un total de 2h, el divendres i el dissabte és quan més he disfrutat, ja que vaig compartir sortida amb un amic de tota la vida, i vam anar aprofitar per visitar la família de Gurp, als quals no veia desde abans de marxar a Mèxic. Ja ahir dissabte, vaig tornar a fer una sortida de les que estem acostumats amb el David Riba, per fer un total de 3h de BTT, i passant-me el temps volant! David m'alegro moltíssim de poder tornar a devorar km de terra i fang al teu costat!

Ja avui diumenge, tornarem a repetir amb el David, en un dia en que no sobrepassare de les 2h i que no ens allunyarà molt de Tremp, ja que el David, està de guàrdia.Així doncs, m'esperen dues setmanes de calma i sobretot d'adaptació al fred, ja que el contrast de Mèxic (35ºC) a Tremp (0-5ºC) és molt i molt gran!

miércoles, 2 de diciembre de 2009

TORNEM A CASA!

Durant la 3ª etapa.

02/12/09.


TREMP.


Després de gairebé dos setmanes fora de Tremp, avui al migidia he arribat al Pallars!


El primer que he notat, ha estat el canvi de clima entre un lloc i un altre, ja que hem passat de 30-35ºC a Mèxic a 5ºC aquí Tremp.


Hem arribat a BCN a les 09h matí, i allà hem tingut un "problemilla", ja que a ningú li ha arribat ni la maleta amb roba, ni la maleta de la bici!Tot i això, desde el aeroport, ens han comunicat, que les maletes s'havien quedat a Madrid i un cop arribesin a BCN, ens les enviarien a casa nostra.


Esperem que sigui així....


Per la tarda, un cop després de dinar, he sortit amb BTT durant 1h30m amb molta suavitat i notant el canvi tèrmic, ja que he acabat amb els dits dels peus congelats!Al vespre, anire a fer una mica d'spinning al gimnàs, per suar una miqueta!


I per últim, vull agraïr a tothom qui segueix el blog, tots els ànims que m'heu donat durant aquests dies, han significat molt per mi i no han fet més que augmentar les meves ganes de fer un bon paper allà.Moltes gràcies a tots amics!Avui sopar familiar, que de ben segur serà molt especial! Ens veiem per aquí!



Al podium després de la 3ª etapa.