viernes, 18 de diciembre de 2009

EN BONA COMPANYIA!

18/12/09.
TREMP.
Després de la sessió d'ahir de 2h15' de rodillos, avui era la última sessió de gimnàs (peses) de la setmana.Com aquests últims dies, m'he llevat a les 08h per anar directe cap al gimnàs, fent la meva sessió de 1h30m, treballant totes les parts del cos, amb poc pes i molta repetició.
Ja després, a les 11, m'havia citat amb el David R per anar cap a Àger en busca del Sergi, però durant la pujada d'Àger, hem fet les pertinents séries de tensió muscular, en el meu cas 3x10' recuperant la meitat. Molt bones sensacions, amb RC baix, algo estrany després de vindre del gym.Un cop feta la feina, el David al tenir d'estar d'hora a casa, ha tornat ell sol, després de despedir-nos a la cruïlla de l'Atmetlla.El diumenge ens tornarem a trobar per fer la ruta del Centre de BTT d'Àger.Esperem més companyia!De moment Tissen no hi faltarà...
Després d'això, vaig a buscar a en Sergi, al que ja tenia ganes de veure i compartir xerrada amb ell.Desde Chiapas que no estàvem junts... Hem compartit una agradable estona al bar d'Ager i pujant el port d'Ager, i allà m'he despedit d'ell, perque ara si, les cames ja començaven a estar "tocades"!! A veure si la setmana vinent podem organitzar una sortida de BTT tots plegats!
La tornada, a bon ritme, gràcies en gran part per l'aire de cul que tenia, que m'ha espentejat fins a casa!
Finalment, un total de 3h32m, 99km, a 129px' i 198w/mitja, acumulant 1.500m desnivell.
Satisfet del dia, ja que he pogut acumular 5h de treball entre gym i bici.Demà descans actiu!

3 comentarios:

Trueno dijo...

ei Marc demà a disfrutar de la neu eeh!!jajaja més de 10cm anuncien a Pont!!! a veure!!

ambpala dijo...

nanuuuu!el tio de La Seu t'ha cagat una coseta....mmmmMM!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

cARLES, són les 15h de la tarda i encara està nevant a tope!!
Xavi, un plaer compartir cafe aqst migdia, i quina coseta més bona ha cagat el tió!jeje!Merci!