miércoles, 23 de diciembre de 2009

SETMANA INDOOR.

23/12/09.
TREMP.
Després de la sortida en BTT del diumenge passat pel Centre de BTT d'Àger, ruta la qual no tornare a fer més, els tres dies següents, sol he pogut complir al gimnàs com al rodillo.
El dilluns, nevada important durant bona part del dia, tot i que no em trastoca el inicialment previst, el gimnàs. Després de 1h45m allà, cap a casa a fer una sessió de força sobre el rodillo durant 1h20m amb intensitat elevada.Acabo tocat, però amb sensació d'haver cumplert.
El dimarts, veient que el mal temps continuava, sortim amb el David a fer una caminata per la neu de 1h20m a baixa intensitat, però que almenys ens permet rodejar-nos de neu i moure'ns una miqueta. També vam fer quatre fotos per al record! Semblava més un paisatge nòrdic que no pas el Pallars! Ja al vespre, completo el dia amb una sessió de rodillo a intensitat mitja durant algo més d'1 hora portant molta cadència.
I avui dimecres, continuant amb la dinàmica de plujes i més plujes, he anat al gimnàs a les 08h30, on he completat la meva sessió de peses i abdominals durant 1h45m, per després anar cap a casa i complir amb 1h20m de rodillos, variant una mica les sèries de força respecte el dilluns.
Com sembla que el temps no té massa pinta de variar, seguirem amb la tònica de rodillos-caminates i gimnàs, l'únic que podem fer ara fins que calmi el temporal...

4 comentarios:

ambpala dijo...

AL MAL TIEMPO BUEEEEENAAA CARAAAA!!!

Miquel dijo...

Com el temps segueixi així haurem d'entrenar amb un neopre de submarinista sota el maillot.

Bon Nadal!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Xavi,això pensava jo el dilluns, però esq ja estem al dijous!Rodillos a tope!
Miquel, no seria mala idea, podries patentar-ho,no?jeje!
Que tinguis un Bon Nadal i unes Bones Festes!!!Cuidat!

JOSEP BETALÚ dijo...

Bon Nadal a tots els de Lleida. Aquí a la quinta provincia entrenem igual, plogue, neve o faci vent o sigui que no es relaxi ningú sinó després tot seran plors.
Per cert Marc compte amb els torrons que després ja saps el que passa quant es va de cara a munt. Una abraçada