jueves, 17 de diciembre de 2009

ARRIBA EL FRED!

TREMP.
17/12/09.
Després de fer la segona setmana de transició, aquesta setmana, començava el període de fonaments, incloent les peses al gimnàs i les posteriors séries de força damunt de la bici.
El dilluns, a les 08h ja sóc al gimnàs, allà faig tot el circuit de peses que pertoca, però amb poc pes i molta repetició.Tota la setmana mantindre la mateixa tònica.
Després a les 10h30, sortida en BTT amb una bona colla, el David, el Barri, el Luz, el Pozi, el Sopi i jo. David i jo fem séries de tensió muscular (3x10') pujant a Sta Engràcia i després agafem la baixada per sender cap a Salàs.Allà és on es torçe el dia... Caiguda lletja del David, que impacta amb la cara al terra. Molt aparatosa i molta sang, tot i que al final ha estat menys greu del que pensàvem.Però quin ensurt ens hem endut! El dimecres ja estava al asfalt...sang pallaresa!jeje!
Total de 2h30m per fer 35km.
El dimarts, veient que el dilluns ja presentava símptomes de refredat, decideixo no sortir de casa per fer 2h40 de rodillo, incloent intervals de cadència alta.
El dimecres, la mateixa tònica del dilluns, gimnàs al matí, i després sortida amb un recuperadíssim David i amb J.A.Drudis, però avui al asfalt.Arribem a La Plana, en un dia que començem a -5ºC i acabem a -2ºC!!!Intervals curts de força, per acabar el dia amb 2h30m a 126px'.
Ja avui dijous, tornava a estar refredat, abortant la sortida amb BTT prevista per Àger. He complert amb una bona sessió de 2h10m de rodillos, a 200w i 117px', incloent intervals de cadència alta.
Demà divendres, últim dia de gimnàs de la setmana, seguit d'una sessió intervàlica de força amb el David, dirigint-nos cap a Àger a la recerca del nostre amic Sergi, recent arribat de Colòmbia.
Fins aviat!

1 comentario:

dedoctor.blogspot.com dijo...

Com sempre un plaer... he acabat tocat pero amb la sensacio d'haver complert!