miércoles, 2 de abril de 2008

Sortida de qualitat amb gent de qualitat!

El astre REI.El sol!Dia de primavera-estiu ja!Per fi!


02/04/08.


TREMP.Dia fantàstic de primavera!Avui, ha estat el primer dia en que el vent s'ha comportat i el sol ha aparegut amb intensitat...i de quina manera!

El dia de qualitat d'avui, encara ha guanyat més qualitat gràcies als acompanyants que he tingut.

El Toni, el Xavi i l'Alvaro.A més a més, per posar més salsa a la sortida, ja he sortit disposat a donar guerra als ports de muntanya, ja que avui els tenia de pujar a "gas".Doncs així ha estat...

Degut a la limitació de temps, hem decidit anar direcció Pont de Muntanyana, arribant a Areny.Les dos pujades a Montllobar, han estat molt ràpides, en especial la primera, en la qual desde que posat el "crono" en funcionament fins que no l'he aturat, no he deixat d'afluixar ni un sol moment.Resultat:nou récord en la pujada.He compartit qüasi tota l'estona de la pujada amb el Xavi, a qui he vist molt fort, fins que un canvi de ritme a la part dura ha fet que el deixés clavat, però molt clavat!Això ho ha aprofitat l'Alvaro per rebassar-lo també...

A la següent, l'encarregat de posar ritme, ha estat el Toni, així que desde el començament hem apretat, tot i que ens hem reagrupat abans de la part dura dura del port.Allà, he augmentat el ritme(ho almenys he intentat això, perquè la rampa feia q tingués la sensació d'anar parat...)i s'ha trencat tot.Tot i això, quan faltava 1 km pe coronar, m'agafa l'Alvaro i es posa a tirar com un autèntic salvatge, seguint-lo a dures penes.Com m'ha fet patir en aquest tram!!Anàvem els 2 al límit!Sinó, pregunteu-li al meu cor, que ha arribat a 191ppm!En definitiva, bones sensacions!

Després he seguit sol, pujant el Coll de Comiols per Sant Salvador, alternant la Força i la Cadència, marcant un bon ritme, molt constant durant la llarga pujada.

He acabat molt sencer tot i la intensitat del dia.Bona senyal!

* He acabat amb 5hores, 145km a 138ppm i 2300m de desnivell.


Ja arriba el moreno "paleta"!!!!jejej!

3 comentarios:

Álvaro dijo...

Marc, aquesta ralla a la mà es d'avui? no vegis com a calentat el sol a partir del migdia, així m'agrada Lorenzo.
Demà sorturàs tu també a la tarde amb Jordi i amb mi?

Marc Vilanova Marsà dijo...

La ralla es d'aquests dos dies...El sol increible!Però millor eh!Demà, en principi, surto amb Xavi a les 10 del matí.Així, q a la tarde ja no crec q surti.
Ja quedarem els 3 per divendres,ok?

Alex. dijo...

Cavall de Rodes!!!