domingo, 6 de abril de 2008

Cap de setmana per Sabadell.

06/04/08.

TREMP. Aquest cap de setmana, com podeu veure a dalt, l'he passat a Sabadell, disputant les dos Grans Clàssiques, el Trofeu Joan Escolà i el Campionat de Sabadell.He acabat molt satisfet de com han anat les coses, tot i no aconseguir una millor posició en l'esprint final.Tot i això, ho vaig intentar en la part final...

DISSABTE. En la sortida, més de 130 corredors, entre ells corredors de la selecció de Canadà i françesos.Molt bon nivell.El recorregut de la cursa, sobre 105km, és dur, sobretot pel ritme imposat, 42km/h de mitjana amb tres ports de muntanya i molts repexos durs.El grup, és va anar fragmentant, fins arribar a Sabadell amb 45 corredors al grup principal, i on vaig entrar mal situat al esprint, fent el 37e lloc.Vaig intentar marxar del grup a uns 2km, però la velocitat era massa alta...Vaig acabar amb 168ppm de mitjana i arribant en un esforç màxim a 196ppm.Bones sensacions, no vaig treure el plat gran ni un sol moment.

DIUMENGE. La cursa del diumenge, molt matinera, a les 9h del matí, amb 15 corredors menys que el dia anterior.La veritat, que el ritme imposat desde el principi, juntament amb la gran duresa del recorregut, va fer que resultes una cursa molt selectiva, de la qual vaig estar a punt de despedir-me i tirar la tovallola en la part més dura, ja cansat de tant patir.En els primers 50km, un desnivell acumulat de por.A partir d'allà, encara amb 2 ports per endavant, em vaig recuperar, i a 20km de meta, vaig augmentar el ritme amb altres corredors, per enllaçar amb el grup del davant, on estava el Sergi Escobar, el líder de les Grans Clàssiques,...excepte l'Ibon Zugasti i tres corredors més.Vaig atacar a 10km de meta, amb un company d'equip, em van neutralitzar ràpid, però a 5km de meta, torno a arrencar amb un rival, sent atrapats a 1'5km de meta, allà vaig intentar seguir un atac d'un company, però les forçes ja anaven justes, i a l' sprint, em van passar pel damunt, sent 22e a la meta.Content per l'actitud, però sabent que he de tenir més sang freda en els moments clau!

En definitiva, vaig tornar a casa molt satisfet, sabent i veient, que encara tinc molt marge de millora en tots els aspectes (rendiment, tàctica de cursa....) i si tot segueix en la seva línea, aviat arribaràn millors resultats.



Saludant a la càmera, farà 2 anys.Cursa de Vinyols i els Arcs.

4 comentarios:

Alex. dijo...

M'alegro per les bones sensacions i millors perspectives que deixa el teu cap de setmana.
Cuidat i segueix lluitant!!!

Genial!!!

javipobla dijo...

Molt bé Marc, deu ni do quina pallisa t'has fotut aquest cap de setmana i a sobre donant la cara.M'alegro que t'hagi anat tan bé.Una abraçada.

Marc Vilanova Marsà dijo...

Alex, espero que hagis passat un bon cap de setmana, i hagis pogut disfrutar del fantàstic temps que ha fet!
Cuidat tú tmb!
Javi, espero millorar els resultats, sabent que vaig precipitar-me una mica.Avui estic fet pols!Una abraçada i cuidat força!
Gràcies pel suport!S'agraeix molt!

van krujem dijo...

muy bien , la carrera del domingo era dura , ya visteis la escabechina del sabado, yo segui la carrera del sabado, ivais rapidisimo, es importante que te encuentres bien y confianza, sigue entrenando a muerte, un saludo crak!!!