domingo, 27 de abril de 2008

Bonic cap de setmana.

27/04/08.

TREMP.

Després de l'esgotador cap de setmana, trec conclusions molt positives de les dos curses disputades; tant la de Piera com la de Ódena.Tot i això, em quedo amb un regust amarg en la cursa del diumenge, després d'un error de senyalitzacio per part de la organització, que em va descentrar bastant en els moments clau de la cursa.

En la cursa del dissabte, vaig estar escapat durant mitja cursa, per acabar finalment en una meritòri 10e lloc, fent 2n sub-23.Va ser una carrera bonica, en un circuit exigent, de força, dels que a mi m'agraden.Cinc voltes en un circuit de 25-26km, per completar un recorregut d'uns 130km.

L'endemà, després de fer el viatge amb l'Alvaro, cursa a Òdena, on primer rodavem per un circuit de 8km, per després fer una ruta molt exigent que incloïa dos ports de muntanya, el primer d'ells, molt dur en el seu tram final.Aquí, vaig tenir l'incident, ja que quan estava en una escapada formada per jo i dos corredors més, perseguint un grup de tres que portàvem al davant, vam ser caçats per un grup d'uns 10 o menys corredors, i allà, ens van desviar malament en una intersecció, passant d'estar escapats a ser perseguidors dels corredors del grup de davant.Això, em va descentrar fins al final, i vaig acabar en la posició 24(5e sub-23).Tot i això, bones sensacions.


El nou líder de Grans Clàssiques, el meu ex-company d'equip i bon amic Ibon Zugasti.

5 comentarios:

Álvaro dijo...

Marc, he estat buscant la classificació i no la trobe, on l'has vist tu?
Una altra cosa, el que hem va tirar fora de l'asfalt va ser el Jordi Fité, li la tinc guardada

Marc Vilanova Marsà dijo...

Busca a Ciclismocatalan, allà la trobaràs.Surt la classificació dels 2 dies.Quedem per demà ok!

Ibon dijo...

Aupa Marc, aquest finde te vist molt-molt be!!! Continua aixi!!!

JORDI dijo...

Molt be crack,aixi m´agrada donant canya de la bona,aviat vindrá el espectacle ;)

1 abraçada

Alex. dijo...

Tant esforç a les teves aventures diàries, al final tenien de donar els seus bons resultats i més que en donaran!!!!!

Enhorabona!!!!

PD. A la web de ciclismocatalan hi ha una foto teva i un altre del Alvaro, es poden baixar en plan "piratilla", si no sabeu fer-ho, m'ho dieu.