jueves, 30 de abril de 2009

Planejant objectius...

30/04/09.
TREMP.
Després de la decepció de la Volta a Castelló, la moral torna a estar bé de nou. I com que no hi ha marxa enrera, el que fare ara és marcar objectius de cara a properes cites importants.
Primer de tot, afrontare les curses que hi ha al mes de maig com a preparació per al mes de juny, on hi ha la Volta a Tarragona, una cursa per etapes amb molt bon nivell i on vull fer un bon paper,i també pensant en les cites que hi ha durant aquest mes de juny i el de juliol.
Per aquest mes de juny, l'objectiu és arribar al meu pes ideal o ben aprop d'ell, ja que sóc ben conscient que si estic per sobre del meu pes, tot es complica, ja sigui en els ports de muntanya, alhora de la recuperació,etc...
Així doncs, aquesta setmana, ja serà pensant en el mes vinent, i tindre una o dos curses que m'aniràn genial per agafar un millor estat de forma, la de demà divendres a Alcanar, en un circuit de 5km molt bonic i dissabte a la provincia de Castelló, tot i que aquesta està per confirmar.
Aquesta setmana ha estat bona en quant a volum, ja que he anat sumant en els 4 dies un total de gairebé 15h, fent 3h, 3h1/2, 5h1/2, i 3h. Espero completar-la amb un parell de dies de qualitat...

1 comentario:

JORDI dijo...

molt bé molt bé així m´agrada Marc amb la moral ben alta i amb un parell de "carquinyolis" jejejeje

Ens veiem aviat crack !!

Cuidat i sort a les curses ;)