domingo, 27 de enero de 2008

Preparant de ple el Campionat d'Espanya.

Tremp.27/01/08.Ja estic en plena última setmana previa al Campionat d'Espanya de Palma de Mallorca, que disputarem al Palma Arena.Estic ja super concienciat i mentalitzat per anar a guanyar!La veritat, si no vaig a guanyar, que vaig a fer allà??em quedo a casa i punt!Ja en plena preparació, he deixat de fer el meu habitual Fons de 5 hores, per fer 3 horetes, que se m'han fet molt curtes i super amenes, gaudint de la companyia del Xavi Boneta i del Toni Soldevila.He acabat amb 3 h, 90km,117ppm,710m desnivell.Excel·lent recuperació!

Demà dilluns, tornare a baixar a Barcelona, per afinar al màxim la meva preparació i cusint-me a fer séries Tras-Moto, i el que faci falta per millorar els meus registres en la prova de Persecució individual, de 4 km.I dimecres, tornare a exprimir-me més, per ja quedar-me a dormir a Barcelona i agafar el vol del dijous matí cap a Palma de Mallorca.La competició, començarà el 1 de febrer, per acabar el 3 de febrer, diumenge.Això significa que em perdre el Carnaval, tot i que espero tornar ben disfressat!

Us deixo amb imatges d'un Campionat d'Espanya júnior, fent una Persecució Individual, també.

En ple esforç, portant la bici Tunning!

Doblant al component de la selecció d'Euskadi.

5 comentarios:

Alex. dijo...

Marc!!! ja fa dies que miro el teu bloc, està molt bé. Dius que vas als Campionats d'Espanya, et felicito.........però dius que vas a guanyar, si no què!!!....home, vas a donar lo millor i si no guanyes doncs tampoc passa res!!!
De totes maneres, espero i desitjo que guanyis.......si no, per què i vas?
Alex.
PD. Repeteixo: Un gran bloc el teu!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Merci tio!Tens blog tú?si en tens dona'm la teva direcció,ok?
Cuidat i ja estem en contacte Alex!

Alex. dijo...

Si clikas damunt el meu nom, saltaras al meu bloc!!!!!
Si no guanyes: TEVOYAMETERLADELPULPO!!!!!!
Alex.

Anónimo dijo...

Eiiii... Que tinguis molta sort a Palma!!! Segur que ho faras molt be. I si no, no pasa pas res. Continuarem curtint-nos i a per una altra!
Cuida't

Marc Vilanova Marsà dijo...

Moltes gràcies!Passi el q passi, està clar que seguirem curtint-nos!
Merci un altre cop!
Cuida't crack!