domingo, 20 de enero de 2008

Primera setmana seria...

20/12/07.Tremp.Després d'uns dies sense tenir notícies meves en el blog, torno per fer un resum de la que ha estat, una setmana seria en quant a km i intensitat, ja que apart dels 700km acumulats aquesta darrera setmana, he baixat 2 dies a Barcelona, al velòdrom d'Horta, per fer séries al màxim, amb l'objectiu de preparar el Campionat d'Espanya, el qual disputare els dies 1,2,3 de febrer a Palma de Mallorca.

Així doncs, ja confirmada la meva presència als Nacionals, sol em queda afrontar-lo amb la màxima ambició i confiança possible per aconseguir un bon resultat, però també per disfrutar-lo, i els dies que em queden, aprofitar-los per ultimar la meva posada a punt.

Així, el diumenge, vaig fer el meu habitual Fons, compartit pels meus companys Toni Canals, Jose Santos i el Jordi Ros, en un dia amb molta boira durant tot el dia, i en que el termòmetre va estar sota mínims tota la sortida.Ahir, però, va haver-hi una novetat, aquesta va ser que vaig fer el primer port del'any, pujant cap a Montllobar.Les sensacions en ell, no van ser molt bones, però la qüestió és anar a adaptar-me de nou al terreny montanyós per després del Camp. d'Espanya de pista.

La sortida va acabar amb 152km, 5h04', 128ppm,1.540m desnivell, acabant tocat després de tota l'acumulació.

Aquí teniu el perfil del Port de Montllobar, sense aparent duresa.

No hay comentarios: